Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
4.5
av 5

Baxter!


Roger Baxter kommer till London med sin frånskilda mamma. De är rika och han är inskriven i en mycket exklusiv skola, som han hatar. Hans mor är en självupptagen konstnärlig societetslejon som har lite tid för sin son. Hans pappa är fortfarande kvar i USA och även han har lite tid över till sin son. Roger har ett funktionshinder (han kan inte uttala "r") som skiljer honom från resten av den "normala" människor. Solen skiner dock för vår hjälte genom en handfull möten: ett yngre par (en fransk kock och en svensk modell) ersätter äldre syskon, en ung flicka som är så nära en romantisk intresse Roger kommer till, men inte helt och hållet och en talpedagog som är en mycket starkare moder figur än hans egen mor.


Originaltitel Baxter!
Regissör Lionel Jeffries
Manus Michel Audiard
Genre 70-tal, Drama
Skådespelare Patricia Neal, Jean-Pierre Cassel, Britt Ekland, Lynn Carlin, Scott Jacoby, Sally Thomsett, Paul Eddington, Paul Maxwell, Ronald Leigh-Hunt, Frances Bennett, Marianne Stone, Ian Thomson, George Tovey
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 2
Filmnummer 65576

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


JanneN
2015-04-09
Nu har filmen kommit på DVD. Amazon.co.uk
JanneN
2013-05-10
Filmen viades på FILMNET på "åttitalet". En film som man engagerar sig i och den är mycket gripande. Den håller i dag också, och sitt budskap så borde den absolut visas igen oom och om igen. Skådespelarna är fantastiska. Scott Jacoby (Baxter), Jean-Pierre Cassel ... Ja alla!