Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.3
av 5

Baywatch: Hawaiian Wedding


Mitch Buchannon var nära att dö i en båtexplosion under den 10:e säsongen av serien, han har nu återhämtat sig från den minnesförlust han ådrog sig. Nu åker Mitch till Hawaii för att gifta sig igen! Hans nya fästmö Allison liknar löjtnant Stephanie Holden, hans gamla kärlek. Vad han inte vet är att Allison samarbetar med Mason Sato som Mitch en gång fått fängslad. Sato återvänder nu för hämnd. Livräddarna från Baywatch är inbjudna till Hawaii av CJ som har öppnat en strandbar vid Turtle Bay Resort. Neely Capshaw (Mitch förra fru) kommer till ön för att stoppa bröllopet.


Originaltitel Baywatch: Hawaiian Wedding
Alternativ titel Baywatch: The Reunion
Regissör Douglas Schwartz
Manus Michael Berk, Douglas Schwartz, Gregory J Bonann
Genre Drama, Action, Äventyr, 2000-tal
Skådespelare David Hasselhoff, Pamela Anderson, Michael Bergin, Yasmine Bleeth, Angelica Bridges, Nicole Eggert, Carmen Electra, Cary-Hiroyuki Tagawa, Stacy Kamano, Jason Momoa, John Allen Nelson, Gena Lee Nolin, Brande Roderick, Billy Warlock, Alexandra Paul
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 290
Filmnummer 23783

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Rai
2019-01-27
Detta är inte sant. Vilken jävla dålig film URK!!!
Gordyal
2015-04-30
Första timmen är faktiskt ännu sämre än vad jag kunde föreställa mig. Men mot slutet släpper det en aning, och det blir något slags vardagsrumsanpassat raffel. Men det hjälps inte. (3+/15)
Krille80
2015-02-09
Det var väl med någon slags känsla av nostalgi som gjorde att man såg såg denna produktion. Som ung följde man ju avsnitten av Baywatch men precis som när det gällde serien så gjorde denna film klart att det hela handlade om yta i form av snygga kroppar, något annat erbjuds inte här. 1+
yrkeschaufföre
2014-12-06
Oj, var det så här det var på den gamla goda tiden? Jag har säkert sett 50% av alla Baywatch, men inte sen de gick på bästa sändningstid. Om detta är representativt för tv-serien så skäms jag nästan för mitt yngre jag som gillade serien. Det bjuds på mycket action, lite spänning, mycket brudar men knappt någon handling. En stark etta.
Tatty
2014-03-04
Riktigt mysig och spännande att se en sån här film efter man tittade på baywatch serier när man var mycket yngre. Kul och härlig att se alla bekanta ansikte igen.
annihilat0r
2010-11-16
Vad vill regissör Douglas Schwartz förmedla med denna film? Svår fråga.. Är B-känslan och den allmänt "låga" nivån en del av syftet? Tror nästan det efter att ha sett "Baywatch: Hawaiian Wedding". Är tittaren medveten om meningen med filmen kan den få en trevlig upplevelse faktiskt. Jag råder alla att inte ha några förväntningar på en smart eller välspelad film. David Hasselhoff är filmens stora stjärna för mig - mycket på grund av vem han är i verkliga livet. Inte för att han är en bra skådespelare - tvärtom. Jag kan inte hjälpa att le och njuta varje gång David drar lines. En riktig man är vad han är. Kanske en misslyckad sådan - men en riktig man. Filmen innehåller drama, action och äventyr - men jag saknar komedi? I princip kan denna film bli ett ordentligt skrattmaraton vid rätt humör. Alltså får nog min slutrekommendation till Dig bli att (1) ladda upp med en flaska whiskey och några öl, (2) stänga av mobiltelefon och allt annat som eventuellt kan störa dig, (3) trycka på "Play" och sist men viktigast - (4) släpp alla tankar om den civiliserade värld du känner till.
Steinman
2010-08-17
Herregud.
1stman
2008-08-13
Visst är den så bra som man förväntar sig
DeskJet
2008-08-08
Bara "Mitch Buchannon var nära att dö i en båtexplosion under den 10:e säsongen av serien, han har nu återhämtat sig från den minnesförlust han ådrog sig." gör filmen värd en 2a innan man sett den.
O´Reilly
2008-02-07
Den här filmen existerar faktiskt! Finns jag?
Visa äldre kommentarer »