Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.2
av 5

Bean - den totala katastroffilmen


Mr Bean arbetar på Royal National Gallery i London. Ledningen vill avskeda honom eftersom han ständigt sover på jobbet.


Originaltitel Bean - The Ultimate Disaster Movie
Regissör Mel Smith
Manus Richard Curtis, Robin Driscoll
Genre Komedi, 90-tal
Skådespelare Rowan Atkinson, Peter MacNicol, John Mills, Pamela Reed, Harris Yulin, Burt Reynolds, Larry Drake, Danny Goldring, Johnny Galecki, Chris Ellis, Andrew Lawrence, Peter Egan, Peter Capaldi, Sandra Oh
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 13692
Filmnummer 753

Recensioner

Skapad 2019-10-26 av BobbyPeru
Mr. Bean-avsnitten med Rowan Atkinson är obetalbara. De har fått mig att skratta så jag har fått tårar i ögonen. Jag har också skrivit några komiska böcker (i femman som var jäkligt länge s...   Läs mer »

Kommentarer


karlmats
2023-01-15
Ibland blir man tvungen att möta en världsbild som inte är vacker, tänk att det fanns en tid då jag tyckte att Mr Bean var rolig. Då är jag ändå mindre misantropisk idag än vad jag var för säg 20 år sedan. Men det här är ju inget mindre än en modern Chaplin, en brittisk variant av Stefan och Krister, nånting som jag förstår om man skrattade åt på romartiden när man inte hade så jävla mycket annat at roa sig med. Jag kan gilla korkad humor absolut, men det här är så totalt iq-befriat och anti-intellektuellt att det ryser i hela kroppen på mig. Ett långfilmsformat på den här typen av humor gör det bara 10 resor värre, sketchformatet är väl det enda förlåtande sättet att göra sånt här på, nu tar det förvisso inte mer än 30 sekunder innan jag är beredd att såga det här vid fotknölarna men ändå. Nej det är den klaraste 1an jag satt på ett tag, men troligtvis var den kanske ändå bättre än den 20e Åsa-Nisse-filmen som jag såg i somras, det är ju alltid nåt.
päronanton
2022-04-21
Det finns en Mr Bean och det är Rowan Atkinson! När jag var liten såg jag den här filmen ett antal gånger. Den börjar få kultstatus!
Jonkenstein
2021-12-02
Man garvar en hel del genom filmen. Har sett den några gånger och vissa scener ser man alltid fram emot.
Nalleman
2018-04-04
Mr Bean gör sig helt klart bäst i halvtimmeslånga avsnitt och inte som film.
Henkepedia
2017-12-31
Detta är humor när den är som dummast. Humorn har setts tidigare i serien men gjordes för att sälja in den i USA. Filmen funkar just som den är tänkt att vara.. En dum film.
Rai
2017-11-17
Usel!!!
Stygga-Vargen
2016-10-17
Även om TV-serien är bättre tycker jag att man lyckats göra en väldigt bra och rolig film om Mr. Bean. Som helhet är den väldigt rolig och underhållande.
RunRiot
2016-08-02
Tror barndomsminnena är anledningen till att jag inte fullkomligt hatar den här filmen. Den är mest långdragen och seg och handlingen är väldigt ointressant. Den har dock några ljusa stunder men är i det stora hela ingen höjdare.
Dream
2016-06-25
Det bästa med Mr. Bean som gör att majoriteten älskar honom är att han driver bara med sig själv och aldrig med någon annan. En Skön snubbe helt enkelt.
Sunken25
2016-01-05
Handlingen är löjlig men Mr.Bean är en rolig karaktär så det blir bra ändå. 6.7/10
Visa äldre kommentarer »