Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.1
av 5

Skönheten och odjuret


Belle är en intelligent, vacker och självständig ung kvinna som tas till fånga av Odjuret och fängslas i hans slott. Trots sin rädsla blir hon vän med slottets förtrollade invånare och lär sig se bortom Odjurets skräckinjagande yttre. Belle inser att det finns ett gott hjärta och en sann prins under odjurets yta.


Originaltitel Beauty and the Beast
Regissör Bill Condon
Manus Evan Spiliotopoulos, Stephen Chbosky
Genre Familjefilm, Fantasy, Musikal, Romantik, 2010-tal
Skådespelare Emma Watson, Dan Stevens, Luke Evans, Josh Gad, Kevin Kline, Hattie Morahan, Haydn Gwynne, Gerard Horan, Ray Fearon, Ewan McGregor, Ian McKellen, Emma Thompson, Nathan Mack, Audra McDonald, Stanley Tucci, Gugu Mbatha-Raw, Clive Rowe, Adrian Schiller
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1390
Filmnummer 118687

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer

yrkeschaufföre
2019-09-28
Emma är bra men filmen är ju liksom lite onödig...
Sodastream
2018-11-15
Vet inte hur gammal Belle är meningen att vara, men Emma Watson ser ut att vara högst 15 år i den här filmen. Blir lite creepy med dessa män som trånar efter henne.
andersg
2018-08-18
Förstår inte varför den här filmen finns. Den tecknade är bättre på alla sätt. Belles pappa är tillfångatagen av ett av många mutantmonster i världen som bor i ett helt normalt gigantiskt slott med egen atmosfär, Belle ba': -Ursäkta, du är faktiskt lite okänslig! Kan vi få prata i enrum?
Zarquon
2018-08-18
Som karbon-kopia av den tecknade, är detta en film med nära nog noll existensberättigande. Emma Watson är......... verkligen inte särskilt bra. Produktionsdesignen är riktigt fin och några av de andra skådespelarna är lite kul att se på, så totalt avgrundsdåligt är det väl inte.
AngelsDiary
2018-04-02
Inte riktigt vad jag förväntade mig egentligen, men lyckligt förvånad.
Supernaut
2018-03-23
Generöst att ge denna en tvåa, men jag klarade ändå av att se klart hela filmen. Helt meningslös film. Ful och ointressant. Inga förlåtande kvaliteter.
Rai
2018-03-20
För mindre barn kanske...
ilgoga
2018-02-19
Bra efter den tecknade som ju dock inte är en kanonfilm. De nya låtarna är bra och passar in (och musiken är behållningen med filmen). Vissa av designvalen (som Lumiere) är bedrövliga...
TURGUT
2018-02-18
Mycket snyggt med en välkänd story. Lyfter aldrig riktigt.
Manko
2018-02-11
En pinsam kopia av ett fantastiskt original. Verkligen sämre på alla tänkbara sätt.