Beavis and Butt-head Do America

En vacker dag är Beavis och Butt-heads TV borta. De ger sig ut på en resa tvärsöver USA för att få tillbaka den.

Originaltitel Beavis and Butt-head Do America
Regissör Mike Judge, Yvette Kaplan
Manus Mike Judge, Joe Stillman
Genre Komedi, Animerad, 90-tal, Roadmovie
Skådespelare Mike Judge (röst), Cloris Leachman (röst), Robert Stack (röst), Jacqueline Barba (röst), Bruce Willis (röst), Demi Moore (röst)

2018-10-21
Fånig..
dudson
2016-09-17
Roligt sjukt störd. Grabbarna är för härliga. Höööö Höööö höööö
Metheuz
2016-03-03
Kanske filmhistoriens jobbigaste duo. Fick i princip stänga av ljudet när idioterna var i bild och grymtade loss. Det är inte heller särskilt roligt att höra ordet "bunghole" trettio gånger i rad. Vedervärdig film som gör att jag känner mig lyckligt lottad över att inte ha sett någonting av tv-serien.
LacombeLucien
2015-04-26
En stulen tv...
2014-11-10
Det jag gillade med Beavis och Butthead när den gick på MTV var när de satt och kommenterade musikvideos som visades just på MTV. Här i denna filmversion är det samma enfaldiga, grova och väldigt roliga duo som ger sig ut i världen. Vi som har lärt oss att uppskatta duon kan skratta gott men jag undrar om de som är 10 år yngre än mig gör det.
johannorlund
2013-08-31
Ingen handling att prata om, men det går inte komma ifrån det faktum att Beavis och Butt-head är sjukt roliga hela tiden!!
ziferN
2012-10-12
Nja, inte så särskilt rolig enligt mig. Visst, filmen hade ett par underhållande och småroliga stunder men ändå inget som lyfter filmen. Storyn hade kunnat göras roligare, och jag tycker att Beavis and Butt-head passar bättre i tv-serie formatet då jag har minnen att jag har tyckt om de avsnitten som jag har sett utav serien, vilket är många år sen. Filmen kanske fungerar om man är riktigt uttråkad och slö i huvudet men den passade inte mig så mycket som jag önskade. Stark tvåa.
riseandfall
2012-10-08
Haha åhh, bästa TV-serien så det är klart att filmen är underbart rolig <3
myslas
2012-09-23
Are you threatening me?
Franck-Ribery
2012-09-09
den hade sina roliga stunder. skön popcorn-rulle