Beck - 58 minuter

Gisslandrama utspelar sig i TV-huset. Alex hamnar mitt i dramat och försöker medla.

Originaltitel Beck 58 minuter
Alternativ titel Beck 45 - 58 minuter
Regissör Lisa Ohlin
Manus Anna Platt
Genre Kriminalare
Skådespelare Peter Haber, Jennie Silfverhjelm, Martin Wallström, Måns Nathanaelson, Anna Asp, Jonas Karlsson, Elmira Arikan, Ingvar Hirdwall

Murvel48
2023-04-02
Det är helt omöjligt att allt det där hanns med på 58 minuter… Men en av de bättre Beck-filmerna.
KyLLo
2023-02-24
Det är en ny idé- och manusförfattare till Beck med efternamnet Platt. Hon verkar tycka om tv-serien 24. Jag kollar inte på serien men tyckte att det var samma ljudeffekter till och med. Inte mycket som känns som Beck i den här, utan det blir som en annan serie. Till och med scenen med Beck och grannen är onaturlig. Jag gillar att insatsstyrkan är med, men trots det är det standardgisslandrama med mer gapande än spänning. Det den fångar bra är programledarduon som känns precis som vikarierna på Nyhetsmorgon. Stark etta.
DOKAN
2022-10-09
Platt manus, kanske . . . tycker det var knepigt att man lät hela skeendet gå ut i direktsändning , eller var det ett krav från gisslantagaren? Men skitsamma - spännande ändå och Dag Malmberg bra som fastighetsskojaren och en del samhällskritik som nog Sjöwall & Wahlöö skulle nickat gillande åt. Ingen skäggig norrman den här gången så EPA-Persbrandt Wallström fick köra tuffing-stilen. Och Grannen mot slutet hade skaffat sig tjej eller snarare dam. Med smak på korv!
Rele
2022-10-08
En dålig och seg Beck film. Skådespelarna lyckades inte så bra på grund av misslyckad regi och en dålig manus. Jag ger en etta.
Hanness
2022-08-28
Ännu sämre än föregångaren.
dudson
2022-07-22
Dom kunde lätt ha kapat 58minuter av filmen. lol) Nej detta höll verkligen inte måttet. Sådana usla skådespelare asså! Nästan önskade dom skulle tas av daga.
Zebulonm
2022-04-16
Tycker inte det är så illa som många skriver.
xzsawq
2022-03-27
kändes ologisk och seg.
2022-03-21
Faktisk en av de sämre filmenarna i serie. Det hände ju absolut ingenting... URK!!!
2022-03-18
Faktiskt en av de bättre filmerna i serien, åtminstone när det gäller de nyare filmerna.