2.5

Beck - Den gråtande polisen

Polisen får massiv kritik efter att en 14-årig pojke skjutits till döds. Snart får Alex och Martin ett nytt skakande fall när en buss, som bland annat stannar vid Polishögskolan, blir utsatt för ett brutalt attentat. Martins barnbarn Vilhelm, som nu går på Polishögskolan, upptäcker något som kan bli avgörande för utredningen.

Originaltitel Beck 46: Den gråtande polisen
Alternativ titel Beck - Den gråtande polisen (46), Beck - The Crying Cop
Regissör Lisa Ohlin
Manus Fredrik Agetoft
Genre Thriller, 2020-talet
Skådespelare Peter Haber, Ingvar Hirdwall, Jennie Silfverhjelm, Martin Wallström, Anna Asp, Måns Nathanaelson, Jonas Karlsson, Elmira Arikan, Valter Skarsgård, Jakob Eklund, Joakim Sällquist, Elina du Rietz

Murvel48
2023-04-02
Ännu en långsökt och krystad story… Dessutom hade det varit skönt att slippa den odugliga flatan som alltid kommer för sent.
DOKAN
2022-10-16
Dagsaktuell Beck om polisvåld & kravaller. Sedan håller jag med någon annan här i kommentarsfältet om att det blir lite väl många karaktärer och sidospår. Men kul att se Jakob Eklund och Micke Segerström som gamla punkfarbröder. Grannen inne i en vit period!
Rele
2022-10-01
En ny och bra Beck film. Underhållande manus, bra regi och flera duktiga skådespelare ger mig möjlighet att ge en trea.
Hanness
2022-09-02
Dåligt, de borde verkligen sluta göra nya Back-filmer.
dudson
2022-07-22
När jag ser dessa nya Beck filmerna så längtar man verkligen tillbaka till den gamla goda tiden med Gunvald & Martin Beck i toppform. Detta är fan inte bra! Det finns noll glöd kvar i dessa karaktärer. Sen helt plötsligt står Jakob-Eklund där som nån slags vänster messias. + att totalt allt ska vara 100% pk-korrekt. Lägg ner dessa trams filmer bums!
Christofer
2022-05-27
2022-05-04: Riktigt habilt avsnitt, spännande hela vägen i mål. 3+
Zebulonm
2022-04-17
Stabil rulle.
Nalleman
2022-03-28
Jag är ledsen men hur mycket jag än anstränger mig kan jag inte tycka detta är särskilt bra. Är det inte dags att sätta punkt för Beck nu? Det går inte att mjölka ur mer ut konceptet nu.
2022-03-24
Mycket bättre än den förra film och denna hade hög underhållning, men tyvärr för förutsägbar på alla plan. Att se Jakob Englund som "gangster" när han själv spela Johan Falk i hur många filmer som helst kändes så fel, men filmen var som sagt underhållande. Trots det kanske dags att lägga ner nu...
Djason
2022-03-20
Tycker det är en värdig avslutning efter att de två senaste filmerna har varit rätt platta.