Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.4
av 5

Beck - Ett nytt liv


En kropp hittas i vattnet nära Liljeholmen. Kroppen tillhör en 39-årig dansk medborgare med gediget brottsregister och som var medlem i en ökänd dansk knarkliga. Ska Beckgruppen få ett gängkrig på halsen?


Originaltitel Beck - Ett nytt liv
Regissör Pontus Klänge
Manus Peter Arrhenius
Genre Kriminalare, Thriller
Skådespelare Peter Haber, Ingvar Hirdwall, Måns Nathanaelson, Jonas Karlsson, Kristofer Hivju, Jennie Silfverhjelm, Valter Skarsgård, Rebecka Hemse, Anna Asp, Martin Wallström
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 150
Filmnummer 141574

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


DOKAN
2022-09-25
Jävlar i min kofot om inte gamle knarrige Beck är tillbaka för ännu en runda! Och allas vår älskade granne (jag hade faktiskt en stänkare-granne som påminde om Hirdwall men tyvärr dog han häromåret) dyker upp redan i mitten av filmen, inte i slutet som brukligt de senaste åren. Intrigen (lite knarkaffärer m danska gangsters involverade) bryr jag mig inte så mycket om men det blev ju lite spännande mot slutet och rödskägget Hivju har ju lyckats axla Persbrandts fallna mantel rätt väl. OK underhållning för stunden. Men när dagen kommer då inga fantasisummor längre kan locka Haber att gestalta vår favvo-kommissarie - då är det la läge att stänga butiken för gott? Jag kan inte heller tänka mig en Beck-rulle utan grannens små underfundiga kommentarer. (idag skulle f ö Maj Sjöwall fyllt 86 år (gick bort 2020) , som tillsammans med maken Per Wahlöö (1926-1975) gav liv åt Martin Beck).
Rele
2022-09-24
En hyfsad början av nya Beck filmer. Jag ger en trea.
dudson
2022-07-21
Skabbig Beckis med en urblåst story. Där mest Steinar ser ut som en fågelholk. Samt ubeer lökiga pk-floskler. Man önskar mest att den salte grannen kunde ryta ifrån mot allt woke vansinne!//
Christofer
2022-02-22
2022-01-31: Hygglig.
Rai
2022-02-14
Jäklar vad Beck filmer suger och varför kan jag inte låta bli att kolla på smörjan?
Krantzylvania
2022-01-15
vad är det med dig Nalleman? klarar du inte av att se två svarta birollskaraktärer i film? det är inte skaparna av filmen som är pk. Det är du som är tokrasist.
Djason
2022-01-06
Bra början på den nya omgången Beck. Ser fram emot de 3 andra. Skulle de bara vara lite bättre än denna lär det bli riktigt bra.
Zebulonm
2022-01-01
Klart bättre än många av de senaste beck.
Pari
2021-12-27
Tycker den var bra, en lutning på rätt spår och ger mig mersmak på dem kommande filmerna. Martin är tillbaka med rätta, utan han är det inte någon Beck. Bra regi med Beck "feeling" där spänning i olösta frågor i mordutredningen blandas med klassisk humor mellan karaktärerna. Stark 3+!
Nalleman
2022-02-20
Bättre än de senaste i serien måste jag ändå säga. Satt dock och väntade på när den sedvanliga dosen av politisk korrekthet skulle dyka upp (för det gjorde den naturligtvis som vanligt). Oskars tinderträff var givetvis svart precis som Wilhelm Becks "kompis" på Polishögskolan var det. (F.ö. intressant med recensioner här som inte med ett ord berör filmen som sådan men som anklagar folk för att vara "tokrasist").
Visa äldre kommentarer »