2.3

Beef 4

Den fjärde dokumentärfilmen i Beef-serien. Här följer vi de senaste bråken, främst verbala, inom den amerikanska hip hop scenen

Originaltitel Beef 4
Regissör Peter Alton
Genre 2000-tal, Dokumentär

Ghostface
2015-03-10
Vissa saker känns upprepande från de andra i serien och det kan kännas begränsande när man ibland bara får höra en av sidorna i en beef i övrigt är det väl som de andra. Betyget är ganska svagt av ovan givna anledningar.
xorcist
2008-06-26
Helt ok, men de tidigare är allt snäppet vassare.
Floop
2007-12-02
Angående Chamillionaire: "Is he a millionaire who blends in with the rest of us? Or is he a millionaire that blends in with other millionaires because being rich is just so natural to him? Or perhaps he has a million chameleons? Or maybe he is a million chameleons who have joined together, combining their camouflage skills to appear as a rapper in order to take advantage of today's enormous market for bad hip-hop. Or perhaps he's only a tea millionaire with an enormous collection of fragrant, healing Chamomile teas. Either way, he's an idiot."
yangbo
2007-10-03
såklart den sämsta hittills, tar ju upp för det mesta southside beefsen, mest north vs south, fruktansvärt tråkigt jämfört med de tidigare, och sen tog de upp Damon Dash och ROC igen, trist.