2.1

Beer League

Artie är en arbetslös alkis som bor hos sin mamma. Han spelar softball i ett mindre skickligt lag, som kommer att läggas ner om de inte börjar prestera. När Artie sedan möter kärleken förändras allt. Med sitt nyvunna självförtroende börjar han sikta mot ligatroféen och ett nytt liv.

Originaltitel Beer League
Alternativ titel Artie Lange's Beer League
Regissör Frank Sebastiano
Manus Frank Sebastiano, Artie Lange
Genre Komedi, 2000-tal
Skådespelare Artie Lange, Ralph Macchio, Anthony DeSando, Cara Buono, Jimmy Palumbo, Seymour Cassel, Laurie Metcalf, Jerry Minor, Michael Deeg, Elizabeth Regen, Maddie Corman, Frank Pellegrino, Joe Lo Truglio, Daniel Tay, Keren Gilbert, Alex Corrado, Mary Birdsong

2014-12-01
Denna komedi erbjuder inte mig som tittare något nytt utan man har helt enkelt sett det mesta. Den lyckas dock hålla sig precis på en godkänd nivå genom hela filmen trots sin förutsägbarhet. En film som man inte ångrade att man såg men samtidigt redan börjar att glömma bort i eftertexterna. 2+
dafreakish
2012-06-02
Illa spelat, ocharmigt och med en story man måste skrivit ner på en servett. Artie Lange är förbluffande dålig som skådespelare.
jonbo
2012-04-23
Följer mallen för sådana här filmer, utan att prestera något särskilt.
yrkeschaufföre
2012-04-10
Helt okej kunnde faktiskt fått en trea om det inte varit så mycket drogglorifiering. Artie är cool och slutet får ett extra plus.
joebandoe
2010-01-05
Den var riktigt bra:)
HeavyIndo
2009-11-18
Artie lang är en legend..
majkpajk
2009-11-10
...mest skit!
Blink182
2008-10-10
var la nån enstaka kommentar som va rolig. Annars sög den rätt mycket
DarthVader
2008-10-07
"Passar bäst på en 50" skärm med ett sexpack öl och någon typ av snabbmat inom räckhåll"
settallafilmer
2008-09-26