Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.6
av 5

Before the Flood


En djupare titt på hur klimatförändringarna påverkar vår miljö och vad samhället kan göra för att motverka hotet mot utrotningshotade arter, ekosystem och inhemska samhällen över hela världen.


Originaltitel Before the Flood
Regissör Fisher Stevens
Manus Mark Monroe
Genre 2010-tal, Dokumentär
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 203
Filmnummer 123947

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Christofer
2019-06-14
En viktigt film förstås men inget som man inte har sett förut. Nog för att det var intressant att följa just Leo, men nånstans känner jag också (som andra redan påpekat) att det var lite ytligt och precis som redan nämnts tidigare var det lite väl riktat mot amerikaner.
Norpan0
2018-10-28
Ja, en viktig dokumentär, men alltför ytlig. Tydligt gjord för amerikaner... Hade den gjorts för européer eller asiater hade den sett annorlunda ut.
solan
2016-12-25
Bra men litet ytlig
annihilat0r
2016-11-20
"Before the Flood" är en viktig dokumentär om de pågående klimatförändringarna. Dessutom relativt ögonöppnande att följa privatpersonen Leonardo DiCaprios verkliga själ, sätt att vara och bete sig.
Benisakura
2016-11-15
Saker man hört och sett förut men inte mindre skrämmande för det!
AlbinWesley
2016-11-06
Livsviktig dokumentär som är väldigt informativ och begriplig. Dock inte som film betraktad så värst märkvärdig, jag tycker att The Cove och Chasing Ice utgör väldigt fina companion pieces av högre kvalitet.
Borrman
2016-11-03
Jag ger högsta poäng av den anledningen att det är viktigt att så många som möjligt ser filmer som dessa. Det har under en lång tid dykt upp liknande filmer med samma tema, bättre eller sämre gjorda men med samma budskap. Exempelvis HOME eller chasing ice, båda mycket sevärda filmer. Sätt ett stop för den medicinska utvecklingen och läkemedelsföretagens strävan att rädda alla så har vi löst problemet enligt mig.
myslas
2016-11-02
Oerhört välgjord dokumentär som tar upp ämnet på ett lättförståeligt sätt. Istället för att som många andra liknande dokumentärer dra upp en massa staplar som ofta är lätt förvirrande, svårförståeliga och lätta att ignorera så koncentrerar sig DiCaprio på att prata med ledande experter och visa bilder på områden som redan nu är påverkade av klimatförändringarna. Kan man gå betydligt djupare? Ja, utan tvekan. Men det skulle också få väldigt många att stänga av och ignorera filmen. Det är svårt att tro att den här filmen kommer att göra någon större skillnad men det känns som om man gjort den så bra man kan göra det för att kunna få folk att ta till sig budskapet.
Hoppandesoffan
2016-11-02
DiCaprio tar upp ett viktigt ämne men lyckas bara skrapa på ytan av problemet utan att gå på djupet. Hade hellre sett mera fokus på den korruption som tycks råda i den amerikanska senaten
Tobbiee
2016-11-01
Det absolut läskigaste jag sett i hela mitt liv. Klimatförändringen är en livfarlig förnekelse som vi alla har. Vi känner till den, men den förblir så overklig att vi omedvetet förnekar dess existens. Jag fruktar verkligen för det som komma skall, kanske inte för min egen del. Men för mina barn och deras kommande värld. Otroligt bra gjort utav Dicapro!
Visa äldre kommentarer »