Bekännelsen

Året är 1952. Den 16-åriga Rachel väntar barn. Fylld av skam biktar hon sig för församlingens präst. I samma stad spelar Alfred Hitchcock in filmen "Jag bekänner". Rachels berättelse flätas samman med en historia 47 år senare, när Pierre och hans adoptivbror Marc, Rachels illegitima barn, försöker ta reda på vem som är Marcs biologiske far.

Originaltitel Le confessionnal
Alternativ titel The Confessional
Regissör Robert Lepage
Manus Robert Lepage
Genre 90-tal, Drama, Mysterium
Skådespelare Lothaire Bluteau, Patrick Goyette, Jean-Louis Millette, Kristin Scott Thomas, Ron Burrage, Richard Fréchette, Suzanne Clément, Marie Gignac, Anne-Marie Cadieux

Gordyal
2007-05-19
Grymt snygg film, men lite onödigt tillkrånglad.
alf
2005-08-12
Märkvärdig film på det gamla "vem är fadern?"-temat. Konstnärligt och tillkrånglat. Me don´t like.
nazanin
2005-08-11
men smart att sända den så sent så att jag somnar och inte ser slutet :(
Delph1
2005-08-10
Fotot är bara så bra
lostshadow
2005-06-11
klara har rätt. se nedan.
androctonus
2005-06-06
har äntligen sett den. Otroligt snyggt foto och ett bra skådespel, men storyn drar tyvärr ner filmen till en trea, jag förstod inte vad den ville säga...kan vara jag som är dum dock.
androctonus
2005-03-17
jag vill jättegärna se den här filmen, men jag hittar den inte i någon videobutik, varken på internet eller på stan. Nån som har ngt tips på vart det finns någon mer "udda" videobutik?
alimony
2004-06-07
jag har tänkt mer på den här filmen i efterhand, och insett att det är en femma. knockout-schack-scenen är sanslös.
alimony
2004-06-06
otroligt bra och väldigt vacker film.
mandarin_80
2003-05-20
Märklig, rätt snygg, och klart sevärd!