Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.9
av 5

Ben Hur


Om kampen mellan det romerska riket och det upproriska ockuperade Judéen och två bästa vänner som hamnar på var sin sida av de stridande nationerna.


Originaltitel Ben Hur
Regissör Steve Shill
Manus Alan Sharp
Genre Action, Drama, Mini-serie, 2010-tal
Skådespelare Joseph Morgan, Stephen Campbell Moore, Emily VanCamp, Kristin Kreuk, Ray Winstone, Ben Cross, Simón Andreu, Hugh Bonneville, Alex Kingston, James Faulkner, Art Malik, Marc Warren, Lucía Jiménez, Kristen Holden-Ried, Julian Casey, Miguel Ángel Muñoz
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 77
Filmnummer 81335

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Jamesa
2017-04-17
Ser man den som enbart fristående så är det en ok amerikansk film. Ser man den som en Ben Hur-film är det ju givetvis en besvikelse, faller utan djup i karaktärerna som plastig kopia av den fantastiska originalfilmen. Plus ändå till att man inte har skurit bort Jesusdelen och inspirationen, då det ju ändå är en stor del av vad denna historia handlar om, hur förlåtelse övervinner hat.
entalpi
2014-07-07
Om man nu ska göra en cover på en av de bästa historierna som kretsar runt bibelns tema och det finns en förhållandevis bra originalfilm som faktiskt följer boken nästintill slavistk, VARFÖR skiter man i att följa den? Nej - man flyttar omkring på scenerna och klipper o skär som gör att den som läst boken och sett originalfilmen mår fysiskt illa?

2011-11-17
Jag älskar Ray Winstone, och han var väl i stort sett den enda behållningen tillsammans med ett par trotjänare till. Joseph Morgan suger å det grövsta, vilket inte hjälper upp filmen eftersom han hade huvudrollen. Typiskt.
Zhatan
2011-09-13
Slutet var kasst annars var den ganska ok.
Robkiller
2011-09-08
Nyversion av den klassiska filmen... följer väl överlag samma mall, men känns att den här har haft betydligt mindre budget även om den är ungefär 50 år nyare, den är inte alls lika pampig. Skådespelarna är väl lite sisådär, musiken inte alltför imponerande och effekter samt kameraarbete känns delvis budget. Den är ändå helt ok dock.. men når inte upp till standarden av originalfilmen.
Luciphere
2011-07-14
Efter en rejält styltig start skådespelarmässigt, växer filmen (miniserien) rejält och blir en riktigt bra filmatisering av Ben Hur.
Horibe
2010-04-19
Riktigt bra filmatisering av den klassiska storyn. Välspelad och välgjort.