billiga elavtal
billiga elavtal

2.6

Benknäckargänget - Krossa dem

Paul "Wrecking" Crewe var en vördad footballsstjärna när det begav sig, men sedan dess har han bleknat något. När en fyllekörning gör att han hamnar bakom galler upptäcker Paul att han var särskilt efterfrågad av fängelsedirektörn, Hazen. Paul får i uppgift att sätta ihop ett footballag av fångarna, som sedan ska möta det sadistiska vaktlaget i en stor match. Med hjälp av fångkollegan Caretaker och en gammal legend vid namn Nate Scarborough som coach är Crewe redo för vad som kommer att visa sig bli en mycket intressant match. Det är bara direktörn och vakterna som inte har en aning om vad de har att möta, med Paul som den drivande kraften bakom det nya laget.

Originaltitel The Longest Yard
Regissör Peter Segal
Manus Sheldon Turner
Genre Komedi, Kriminalare, 2000-tal
Skådespelare Adam Sandler, Chris Rock, Burt Reynolds, James Cromwell, Walter Williamson, Nelly, Edward Bunker, Michael Irvin, Bob Sapp, Dalip Singh, William Fichtner, Terry Crews, Nicholas Turturro, David Patrick Kelly, Rob Schneider, Ed Lauter, Courteney Cox

2024-08-24
Så jävla tragisk dålig film men den usla, usla Adam Sandler!!!
Hengman
2018-03-18
Högst oklart hur det officiella filmtipset-betyget kan vara en trea. Skämten var i Bästa fall slitna och homofobiska.
kanemura
2017-03-27
Kul att se mina gamla wrestling-idoler men Adam Sandler är så enormt provocernde (inte på ett coolt sätt) och värdelös att det är plågsamt att se klart filmen. Man bara känner hur han velat vara den snygge, smarte och tuffe på en och samma gång i manusmötena. Sandler när han är som absolut sämst.
Anden2010
2016-09-03
En mycket sevärd film med en rejäl näve humor. Även om jag inte är ett fan av amerikansk fotboll så är det inga problem att hänga med och finna intresse i filmen. Säkert kort!
arruba
2016-05-04
Detta var lättsamt och kul att kolla på, många härliga karaktärer som gör allting bra mycket sjukare och mer flippat.
wasteoftime
2016-04-24
Jag velar så otroligt mycket mellan ettan och tvåan på den här filmen, den har så många fina stunder, men som helhet kan jag inte känna att den når ända fram. Bob Sapp är fantastisk som trögtänkt muskelknutte. Terry Crews lilla roll som "Cheeseburger" är fantastisk. Kevin Nash i slutakten är genialisk. Men som sagt, det når inte hela vägen fram, men det är med bravur som den får starkast möjliga etta. 0,0 på SH-skalan.
2014-11-10
Det finns ingen bättre genre än denna. Filmer där det finns "underdogs" som kämpar genom hela filmen för att slå de som verkar överlägsna. Dessutom ska det avgöras i en sport. Det finns ingen genre som är så förutsägbar men det är också det underbara med den. Man mår bra och här gör man det till väldigt bra Hip-Hop och 70-talsrock. Väldigt kul.
kallewj
2014-11-09
Synd med all homo/transfobi i en annars så rolig film
Lotso
2014-07-05
I sin helhet en ok film för om den följer samma koncept som de föregående filmerna och jag fann Mean Machine ok så fann jag också denna ok. Inte så mycket mer att berätta då dessa filmerna inte gör så nya saker och jag vill inte repetera mig själv allt för mycket. Jag gillade nog dock denna någon aning mer än Mean Machine då den hade mina två absoluta favoritband (CCR & AC/DC) i bakgrunden och jag respekterar att Burt Reynolds åtminstone återvänder samt att den förhastar inte handling och slänger allt inom de första 20min av filmen som Mean Machine gjorde och har faktiskt någon slags uppbyggnad med karaktärerna och handlingen, dock inte till samma nivå som originalet. Känns chockerande för mig när jag föredrar en Adam Sandler film med en Rob Schneider cameo mer än en film som har Jason Statham i sig. Nåja.
dafreakish
2014-03-25
Det allra mest positiva med denna remake är att det hade kunnat vara så sjukt mycket sämre. Sandler hade kunnat bjuda på en av sina "fantastiska" röster och alla skämt hade kunnat befinna sig under bältet eller snarare långt instoppade i diverse håligheter. Men filmen är istället en hyggligt underhållande komedi som gör precis det den tänkt, varken mer eller mindre.