Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.4
av 5

Beowulf


I en legendarisk tid av hjältemod kämpar den mäktiga krigaren Beowulf mot demonen Grendel och råkar ut för monstrets förföriska mors helvetiska vrede. Deras episka kamp formar den tidlösa legenden om Beowulf.


Originaltitel Beowulf
Regissör Robert Zemeckis
Manus Roger Avary, Neil Gaiman
Genre Animerad, Action, Äventyr, Fantasy, 2000-tal
Skådespelare Ray Winstone, Robin Wright, Anthony Hopkins, Angelina Jolie, Brendan Gleeson, John Malkovich, Crispin Glover, Alison Lohman, Leslie Zemeckis, Charlotte Salt, Sebastian Roché, Greg Ellis, Rik Young, Costas Mandylor, Woody Schultz, Dominic Keating
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 4963
Filmnummer 54341

Recensioner

Skapad 2019-12-10 av zerion
Beowulf är en riktig hjälte. Han är stark, modig och spöar monster med sina bara händer. Men framför allt är han naken. Beowulf anländer till Danmark för att besegra Grendel, en demon som gö...   Läs mer »

Kommentarer


ZoIX
2021-03-28
Fan vad bittert det var i de här kommentarerna då. Det är en ösig film med Winstone i toppform.
Rai
2018-03-11
Riktigt tråkig film!!!!
cannibalrice
2016-03-05
Fattar inte varför man datoranimerar riktiga människor till att se ut som halvtaskiga tvspelsfigurer från tidigt 00-tal. Handlingen ligger ungefär på samma nivå.
Krille80
2014-12-27
Jag kan uppskatta tekniken och det visuella när jag ser denna film och Brendan Gleeson och Ray Winstone är lätta att uppskatta men i övrigt var detta helt ointressant för mig och rent av ett sömnpiller. Nu vet jag ínte direkt vad jag hade förväntat mig av filmen eller om jag ens hade några förväntningar men i vilket fall som helst var detta inget som föll mig i smaken. Det känns dock fel att såga filmen totalt då jag faktiskt såg klart hela filmen och rent visuellt så är den inte helt fel.

2014-10-14
ganska snyggt animerad, men filmen var helt enkelt dålig.
LTT86
2014-09-10
Jag ska vara ärlig, när jag först hörde talas om den här filmen, så trodde jag att den skulle suga. Även dom första 3 minuterna hjälpte mig inte att ändra min åsikt, jag trodde fortfarande att den skulle suga. Och när jag sade mig ner och såg på filmen bered på att hatar filmen, så blev jag häpnad över hur bra jag tyckte filmen var. Jag blev så intresserat av story och jag gillade verkligen action som den gick mot. Men ett stor problem som jag har som stör mitt nöje. och nej! Det är inte animationen. Den var dålig, men inget som störde mig. Det som störde mig var karaktärerna. Dom var väldig svaga och väldig ointressanta. Ingenting som fick mig att heja på dom eller nåt sånt. Det är min största problem, annars så... var filmen oväntat bra.
Lotso
2014-07-03
I sin helhet gillade jag denna med en bra handling och intressanta karaktärer. Hade önskat den var live-action och lite mer förklaringar. Men annars så rekommenderar jag faktiskt denna.
Harford
2013-09-27
Ganska snygg på sina ställen, men inte min kopp te. Orkade bara se halva.
Dutch
2013-09-13
Snygg och underhållande.
ses11
2013-08-10
Lyssnar hellre på Marillions låt Grendel än att serveras denna svettiga soppa.
Visa äldre kommentarer »