2.4

Berättelsen om oss

Ben och Katie har två barn och har varit gifta i femton år. På sistone har Ben och Katie glidit ifrån varandra och grälen har kommit allt tätare. Paret beslutar sig för att tillfälligt separera medan barnen är på sommarkollo.

Originaltitel The Story of Us
Regissör Rob Reiner
Manus Alan Zweibel, Jessie Nelson
Genre Drama, Komedi, Romantik, 90-tal
Skådespelare Bruce Willis, Michelle Pfeiffer, Tim Matheson, Rob Reiner, Julie Hagerty, Rita Wilson, Betty White, Red Buttons

2021-09-05
En film som passar bra när man bara orkar slötitta på något...
Paramis
2019-07-23
Största problemet är att filmen är så rörig. Hoppar fram och tillbaka i tiden. Ingen personkemi mellan skådisar heller. Mycket svag 2a.
2014-11-10
Insiktsfull och gripande collage om relationen mellan han och hon under ett äktenskap i gungning. Fint manus med alla dom typiska reaktionerna och känslorna. Varje scen verkar avpassad och utmejslad med skalpell. Dock tror jag att man bör ha egna upplevelser inom genren för att kunna förstå filmens finesser.3+
Djason
2014-07-17
Ganska tam och ointressant historia som vägs upp av duktiga skådisar där självklart Bruce Willis är bäst.
KyLLo
2014-03-06
En hel del trivsamma scener och några påfrestande.
ziferN
2011-11-16
Mysig och underhållande trots att slutet blir en aning förutsägbart och klyschigt. Michelle Pfeiffer är dock som vanligt bra och det är hon som gör att filmen går att se på. Helt ok tidsfördriv!
FilmGuden
2010-12-07
Väldigt ointressant och alldeles för Amerikansk. Ett dussinpar bråkar om precis allting. De bådas vältaliga argument gör så att man inte ska kunna ta någons parti. Bruce Willis kan aldrig vara dålig, och var anledningen till att jag såg filmen.
peach
2010-12-05
En känslosam film. Jag kan tycka att sådana filmer är jobbiga att titta på, jag gillar inte drama, men denna behövde jag se av någon anledning. Det kändes bra att titta och veta att sådant kan hända och att det inte bara är jag som kan känna så ibland.
Elizadushkufan
2010-04-27
Hade höga förväntningar på filmen då jag tycker att Michelle Pfeiffer är en riktigt bra skådespelare. Gillar även Bruce Willis... Men denna var bara så långtråkig, får en svag 1:a av mig.
Lesthi
2009-06-02
Jag tyckte den var väldigt bra :)