Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.7
av 5

Beta Test


Tv-spelsrecensenten Max får i uppdrag att analysera det nya tv-spelet "Sentinel". Men detta är inte som något annat spel. Max märker nämligen att det som händer i spelet även händer i verkligheten. Även spelets protagonist, Orson Creed, existerar i verkligheten och nu måste han och Max slå sig ihop innan det hela eskalerar bortom kontroll.


Originaltitel Beta Test
Regissör Nicholas Gyeney
Manus Nicholas Gyeney, André Kirkman
Genre 2010-tal, Action, Science Fiction, Thriller
Skådespelare Manu Bennett, Larenz Tate, Linden Ashby, Brandy Kopp, Sara Coates, Yuji Okumoto, Edward, Michael Scott, Edi Zanidache, Bill Sorice, Stefan Hajek, Adrien Gamache, Angela DiMarco, Kevon Stover, Mark Riccardi, Angela Okumoto
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 51
Filmnummer 122975

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Johan685
2018-01-27
En idé som på något sätt hade kunnat göras något bra av. Det här gjorde man dock helt värdelöst.
dafreakish
2017-11-24
Det här är en typ av film som jag har saknat. En idiotisk idé så dålig att det blir fascinerande. För varje minut blir det bara sämre och sämre och skådespeleriet är så obeskrivligt dåligt att man känner att man kanske ska satsa på att bli skådespelare själv, trots obefintlig talang. Den här soppan kvalar in bland det absolut sämsta som jag har sett. Men jag uppskattar det då det påminner om när dålig film också var rolig, om än omedvetet.
MarsK
2017-11-24
"Det var en upplevelse" - Kassploj
gotler
2017-11-14
Underbar!
Robkiller
2017-10-28
Att spela tv-spel i verkligheten. Fula effekter, risiga skådespelare och en handling som är usel gör det här rätt så dåligt.
horsy2
2017-03-05
Det här är nog den sämsta filmen jag någonsin sett.
gjoob
2016-08-04
Fjantig och pekoral actionrulle men relativt underhållande. Även om intrigen är ny (så vitt jag vet), känns mycket igen sen tidigare men den saknar nerven som gör många liknande filmer bra.