1.9
1.9
Big Bad Wolf
Några ungdomar beger sig ut till en stuga i skogen för att partaja, men där är det något otäckt som väntar dem..

Originaltitel | Big Bad Wolf |
Regissör | Lance W Dreesen |
Manus | Lance W Dreesen |
Genre | 2000-tal, Skräck |
Skådespelare | Richard Tyson, Kimberly J Brown, Clint Howard, Robin Sydney, Sarah Christine Smith, Shannon Malone |
Risig varulvsfilm som samtidigt är oseriös nog att bli lite underhållande i sin uselhet.
Haha, tja detta är väl inte åtminstone en bra B-film men jag är svag för varulvar och jag tyckte att den gick att titta på för stunden iallafall och The Shining-referensen var lite kul. Men en varulv som pratar och är kåt var något nytt, för min del åtminstone. I min värld så är varulvar djur och dödar allt som kommer i deras väg, inget annat. Men jag förstår lite att dom försökte göra en komisk version. Men som sagt, den gick att titta på då jag har sett värre skit. Svag trea.
ÅÅÅÅÅ gud så DÅLIG! Om någon lyckas hitta en sekvens i den här filmen
som inte är rent igenom usel så får ni gärna höra av er, jag såg nämligen ingenting under hela filmen som inte var ren skit.
Trista karaktärer och tröttsam händelseutveckling. Stundtals underhållande.
Underbart dålig. Jag är förälskad i usla b-filmer och tyckte därmed att den var rätt bra. Usel på helt rätt sett...
Genomusel var den inte, räddades från en etta genom rätt sköna repliker då och då.
instämmer med föregående kommentar, dock är finns det en aspekt som lyfter filmen, det är dialogen varulven har, är faktiskt kul att han gör narr av sig själv och därmed filmen.
"litlle pigs, little pigs, let me in"
kassa "effekter", stapplande dialog, och oprovocerade nakenscener. Alla element som krävs för en riktigt kass skräckfilm.
Det största felet med filmen är nog att dom verkligen försökte få det seriös. Kanske inte den sämsta film jag sett men hyffsat nära.
en av de sämsta rullarna jag sett