Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.3
av 5

Big River Man


Dokumentär om Martin Strel i sitt försök att simma över 500 mil i vad som klassas som världens längsta simtur. Strel, som härstammar från Slovenien, är innehavare av flera världsrekord då han har simmat i Donau-, Mississippi- och Yangtzefloden.


Originaltitel Big River Man
Regissör John Maringouin
Manus John Maringouin
Genre 2000-tal, Dokumentär
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 298
Filmnummer 69130

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Jompalompier
2014-01-15
Helt fantastisk!
Genstruktur
2013-06-09
Väldigt märklig film. Intressant person och beundransvärd prestation men filmen är faktiskt ganska dålig. Hemskt upplägg, konstigt musikval, dåliga humorinslag samt rätt dålig kvalité rätt igenom. Det här kunde varit väldigt mycket bättre känns det som. Filmen tycker jag förminskar prestationen och slarvar bort huvudpersonen.
kefir
2012-12-30
Vad är det som är fake? Gubben har ju onekligen simmat alla dessa floder, om den saken råder det inga tvivel. Hur filmmakaren sen väljer att lägga upp sitt material har väll ingenting med äktheten i hans prestationer att göra. Själv fascineras jag i alla fall av karaktären Martin Strel och hans förmåga att fortsätta genom en smärta som verkar på alla plan.

2012-08-06
Rolig, men som sagt förefaller den fejk de la fejk.
Roffa
2010-07-22
Imponerande bedrift.
mars
2010-04-14
Om det hade varit 100% dokumentärt (vilket det inte upplevs som) hade det varit en femma. Dvs: Är allt sant har de misslyckats med att få det att verka troligt (betyg fyra). Är det en "mokumentär" är den bara värd en fyra. Alltså en fyra.
VonDerStock
2010-03-31
Egentligen handlar denna film mest om sonen, Borut (?) eftersom fadern Martin knappt säger ett ord genom hela filmen. Sonen berättar och genom hans sätt att berätta lär vi oss mer om honom än om vem fadern egentligen är.
Malfunction
2010-03-20
"Danube" heter Donau på svenska.
gungabin
2010-02-13
He he, kanske lite mockumentär över denna ja. Inte särskilt bra men goo bakisunderhållning om inte annat. Och ändå värd att se på något sätt. Som Vamstad skrev hade detta varit ett klockrent case för Herzog.
vamstad
2010-01-05
Med Herzog bakom kameran hade detta blivit en femma. Det amatörmässiga berättandet blir dock en del av charmen, den brutna engelskan blir ett redskap snarare än ett hinder allt eftersom historien blir märkligare nerför floden.
Visa äldre kommentarer »