Bikupan

En familj ska sälja sin sommarstuga belägen i den gröna idyllen. Någonting har hänt som splittrar familjen, någonting fruktansvärt. Framförallt yngsta dottern Johanna måste lära sig att leva med det för att kunna gå vidare.

Originaltitel Bikupan
Alternativ titel Summer's End
Regissör Amanda Leissner
Manus Amanda Leissner
Genre 2010-tal, Drama, Thriller
Skådespelare Anna Bjelkerud, Johan Gry, Anna Gustafsson, Joel Ström, Michaela Thorsén

Bokföringsprogrammet Mineko

Galivan
2016-08-23
Realistisk stil, trovärdigt skådespeleri, hade en del bra moment. Oartikulerat tal i skådespeleriet. Väldigt avgränsad till en händelse och dess konsekvenser, lite väl tematiskt. För många eftertänksamma bilder i fotot även om det fanns bra sådana bilder. Framåt slutet blev det forcerat. Man fick ingen förklaring på själva huvudproblemet heller, men det kanske inte fanns någon.
Jompalompier
2016-06-30
Precis som föregående talare så hade jag lite svårt att höra vissa repliker. Ändå äkta skådepeleri av de båda huvudrollerna. Någon enstaka biroll som inte höll tyvärr men så är det ju ibland.
LillaBlåaMus
2016-06-29
Svårt att höra vissa repliker. Annars bra, med undantag för slutet (jag hade föredragit ett tidigare eller annorlunda slut).