Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.3
av 5

Bill & Ted Face the Music


Som tonåringar fick de veta att just deras musik skulle rädda mänskligheten och inspirera ett framtida utopiskt samhälle. Tiden är knapp om de ska lyckas hitta den perfekta sången och skapa harmoni i universum.


Originaltitel Bill & Ted Face the Music
Alternativ titel Bill & Ted 3
Regissör Dean Parisot
Manus Chris Matheson, Ed Solomon
Genre Komedi, Äventyr, Science Fiction, 2020-talet
Skådespelare Keanu Reeves, Alex Winter, Kristen Schaal, Samara Weaving, Brigette Lundy-Paine, William Sadler, Anthony Carrigan, Erinn Hayes, Jayma Mays, Hal Landon Jr, Beck Bennett, Kid Cudi, Amy Stoch, Holland Taylor, Jillian Bell, Dave Grohl, DazMann Still, Jeremiah Craft, Sharon Gee, Patty Anne Miller
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 113
Filmnummer 138388

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


amam
2021-03-21
Det var ju knappt ett äventyr det där. Känns som de tappade bort storyn helt och hållet. Döttrarna funkade inte alls heller.
sparriskrigarn
2021-01-18
Groteskt trött, dålig, osammanhängande och pinsam film. Krystad och snurrig handling med sävliga punchlines. Trött och gubbig, typ? Ganska stor potential som slarvas bort alldeles. Skådespeleriet från döttrarna gick nästan inte att titta på för att det var så cringeworthy. Jag hade väldigt låga förväntningar men blev ändå överraskad över den obefintliga kvaliteten. Se de gamla filmerna, ignorera denna.
StureStenhög
2020-09-07
Förvånansvärt lyckat måste jag säga. Det är trots allt sällan en bra idé att väcka liv i gamla filmserier på det här viset, men det här blev en underhållande resa genom tid och rum. Storyn har sina logiska luckor förstås, men den är samtidigt kul och påhittig, och jag gillar i synnerhet bråkandet med sina framtida jag. Döden och roboten är också roliga karaktärer. Den svaga länken är döttrarna. Det är en sådan där idé som antagligen känns rimlig i teorin, men som aldrig skulle kunna fungera speciellt bra i praktiken. Det är ojämnt i övrigt också, och knappast någon konstant skrattfest, men det är lätt att vara förlåtande mot Bill & Ted
Zelest
2020-09-04
Plotten håller inte ihop, och många delar fungerar inte riktigt. Men fasen så den är feelgood. Just be exelent to each other!
Man5on
2020-08-31
Det mest positiva att ta med sig från Bill & Teds tredje äventyr är att de sannerligen har gjort filmen med hjärtat på rätt ställe. Det är cringe och trams men man har inte frångått det som gjorde filmerna stora när det begav sig. Respekt för det iaf.
santiago
2020-08-31
Skönt att se att egentligen inget förändrats sen början på 90-talet. En superoptimistisk film som hela tiden balanserar på gräsen till att bli lite för larvig.