Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

Billy Bathgate


Om en ung man som blir en lärling till gangstern Dutch Shultz. Utspelar sig i slutet av 30-talet.


Originaltitel Billy Bathgate
Regissör Robert Benton
Manus Tom Stoppard, E L Doctorow
Genre Kriminalare, Drama, 90-tal
Skådespelare Dustin Hoffman, Bruce Willis, Nicole Kidman, Loren Dean, Steven Hill, Steve Buscemi, Xander Berkeley, Mike Starr, Moira Kelly, Frances Conroy, Stanley Tucci, John Costelloe, Kevin Corrigan, Billy Jaye
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 454
Filmnummer 5253

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


StureStenhög
2014-11-02
Det här är nog den svåraste sortens filmer att bedöma, en film som jag inte blev speciellt imponerad av, men som jag ändå av oklar anledning gillade att titta på. Vad var egentligen tanken bakom det här? Vad var det för film de försökte göra? Lite trevlig blev den, men jag tror inte att det var målet. Allt känns så väldigt artificiellt, lite som att karaktärerna vet om att de är med i en film. Men jag gillar iaf skildringen av tidsperioden, och filmen ser bra ut helt enkelt. Men det kan inte gärna räcka längre än till en stark tvåa
jonbo
2013-07-06
Funkar som tidsfördriv, inte mer.
mazquara
2013-06-15
den här var ju jättetråkig, och dustin hoffman funkar inte alls i gangsterrollen...
kervisch
2013-03-23
Funkar att se
Grillo
2013-03-19
Trevlig att kolla på men kändes lite meningslös i slutet. Allt gick för fort och man hann inte lära känna nån mer än Billy och Nicole Kidmans figur ordentligt. Svårt att känna något för vad som händer då. Slutscenerna var en gäspning.
HerrNenne
2012-10-17
Den håller sig på ytan och gör det okej.
origC-J
2012-06-15
Halvkass gangsterrulle, som dras ner av Dean, som sagt, en story som man lugnt sagt känner igen och en totalt malplacerad Dustin Hoffman. Han har varken karisma eller tuffhet nog för rollen som Dutch Schultz, för övrigt också en skildring långt från verkligheten.

2012-01-04
Sannerligen en bagatell, men dock en välgjord sådan. Flera bra skådespelare (dock ej han som har huvudrollen - där kunde de hittat någon bättre) Känns som de medverkande mest kör på tomgång...en svag 3a blir betyget!
sawa
2010-09-26
Helt OK film.
kennert
2008-07-13
Tråkig.
Visa äldre kommentarer »