Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.4
av 5

Bilskojarna


De två tvillingbröderna, Roy och Luke, har varsin firma för begagnade bilar. De är bittra rivaler och gör allt för att överträffa varandra. På den ena firman arbetar bilförsäljaren Rudy som vill ställa upp i valet till senaten och hans chef Luke lovar att låna honom pengar. Men Luke dör innan dess och det tvingar Rudy att bli kvar på sitt arbete. Han och de andra kollegerna på firman gör allt de kan för att hindra Roy från att ta över den, inklusive att begrava Lukes döda kropp på firmans bakgård.


Originaltitel Used Cars
Regissör Robert Zemeckis
Manus Robert Zemeckis, Bob Gale
Genre Komedi, 80-tal
Skådespelare Kurt Russell, Jack Warden, Gerrit Graham, Frank McRae, Deborah Harmon, Joe Flaherty, David L Lander, Michael McKean, Michael Talbott, Harry Northup, Alfonso Arau, Al Lewis, Woodrow Parfrey, Andrew Duncan, Dub Taylor, Claude Earl Jones
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 152
Filmnummer 17627

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


F-M-J
2016-01-10
Fanns ett par halvlyckade sketcher men mellan varven blir det riktigt tråkigt, stark etta.
Dele
2012-09-27
Någon enstaka roande detalj, men mest en massa trams.
TobiasRydén
2012-06-18
Lite för lång, och den andra timman var inte så bra som den första timman hade utlovat. Efter en fantastisk scen med en reklamfilm, där Gerrit Graham skjuter och spränger sönder bilar, börjar filmen tappa lite av sin gnista. Satiren kommer emellertid fram och Zemeckis regisserar med säkert handlag.
Czechflash
2011-08-20
Helt ok och rolig komedi på sina ställen, tyvärr 20 minuter för lång. Kurt Russell, Jack Warden och hunden gör bra ifrån sig.
StureStenhög
2009-11-10
En ganska slätstruken komedi. Det finns inte så mycket som jag direkt stör mig på, men inte så mycket som jag gillar heller. Upplägget känns inte överdrivet kul och karaktärerna är ganska bleka. Lite kreativa är man på sina ställen, men trots det blir det aldrig speciellt roligt eller underhållande
Tobias1984
2009-06-11
Nja... tidstypisk buskis.
DanielMott
2008-10-10
Typiskt Zemeckskt, en gnutta satir och en gnutta fånig humor.
Spicoli
2008-10-04
Tidig Zemeckis komedi som inte var något minnesvärt precis. Har en eller ett par lyckade skämt, men det räcker absolut inte.
Malfunction
2007-05-02
Riktigt skoj men aningen för lång.
Fäktaren
2006-07-02
ja, detta var ju en lagom eftermiddags film...
Visa äldre kommentarer »