Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.2
av 5

Biohazard


En kvinna med starka psykiska krafter lyckas med hjälp av en vetenskapsman hämta hem en behållare från en annan dimension. När den sedan ska fraktas till en militär anläggning tar sig någonting ut och dödar soldaten som satt hos behållaren. Nu måste kvinnan och två militärer samarbeta för att hitta och förgöra Det..


Originaltitel Biohazard
Regissör Fred Olen Ray
Manus Fred Olen Ray, T L Lankford, Miriam L Preissel
Genre 80-tal, Science Fiction
Skådespelare Angelique Pettyjohn, Brad Arrington, Carroll Borland, Loren Crabtree
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 19
Filmnummer 57813

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Robkiller
2020-03-07
Lågbudgetskräp, men har väl sina stunder
Bumbi78
2016-12-09
Med en stor dos självdistans och självironi blir Biohazard lika rolig och urbombat korkat som man själv tillåter. Man bör tillåta sig att åtm ibland få njuta av sån här dynga och faktiskt upptäcka hur jäkla underhållande dem är. Supersmal budget med horribla prestationer. Vad är då bättre än att den kvinnliga huvudrollen helt sonika klär av sig, och vips så är hennes "repliker" inte lika viktiga längre. Apparaten där det hoppar ut en arg grillad fläskfilé är gjord av tejpad målad wellpapp, därför blir det hysteriskt kul när alla låtsas vara livrädda för den. Kan fortsätta i evighet med detta trams....
FilmGuden
2010-03-08
En Kalkon ifrån det glada 80 - talet. Rolig och ganska underhållande försök till Skräck/Sci Fi. Dialogerna och Monstrets dräkt är bäst.
volvo_240
2007-12-23
Smått underhållande Bfilm med storbystade Angelique Pettyjohn som även sysslade med hårdporr ett tag innan hennes riktiga skådiskarriär. Några riktigt dåliga skådisar i den här filmen men det funkar ändå av nån anledning. Monstret är faktiskt rätt originellt. Slutet däremot är bara oerhört konstogt och förvirrande. En medelstark tvåa.