Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.3
av 5

Black Mirror - Hated in the Nation


I en inte allt för avlägsen framtid utreder polisen Karin Parke och hennes sidekick Blue en serie mystiska dödsfall kopplade till sociala medier.


Originaltitel Black Mirror - Hated in the Nation
Regissör James Hawes
Manus Charlie Brooker
Genre Drama, Thriller, Science Fiction, 2010-tal
Skådespelare Kelly Macdonald, Faye Marsay, Benedict Wong, Jonas Karlsson, Joe Armstrong, Elizabeth Berrington, Charles Babalola, Ben Miles, Vinette Robinson
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 296
Filmnummer 123951

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Christofer
2019-06-24
Ännu en snyggt paketerad episod, om än något lång kanske.
jlam
2019-01-04
Kanske sämsta Spegeln hittills. Spänning som tappar snabbt, fånigt bi-tema och ingen överraskning som håller måttet (den som är går inte ens ihop riktigt). Och varför alla skandinaviska namn?
TheHorrorfan
2018-02-17
Helt okej. Finns både sämre och bättre avsnitt i serien.
amam
2017-06-21
Den sämsta den här säsongen. Alldeles för många scener där Blue sitter och stirrar på nåt, mumlar "Fuck" och gör nästa logiska språng. Sjukt slappt manusförfattande. Otroligt tråkig karaktär där hon är nåt sorts platt 2-dimensionellt cyber Sherlock Holmes-geni där manusförfattarna använder henne som en krycka för att föra handlingen vidare. Händer flera gånger på exakt samma sätt i avsnittet. Sista scenen var också så himla löjligt när man tänker på det. Fy fan. Svag tvåa.
#54
2017-02-19
Efter säsongens sista tre avsnitt så har jag fått upp förväntningarna inför nästa omgång.
Boondock_saint
2017-01-25
Mycket bra, snyggt och spännande avsnitt, samtidigt som jag är en aning kluven till avsnitten med märkbart högre budget. Jag har i och för sig genomgående högre betyg på dem, så det kanske är jag som lurar mig själv när jag tänker att jag vill ha charmen av en lite lägre budget. Nåja.
robinator-
2016-10-25
Kanske den bästa den här säsongen. I alla fall delad förstaplats med San Junipenero. Något som börjar som ett litet mysterium blir till slut något katastrofalt hemskt. Med ett ganska överdrivet tydligt budskap fungerar det ändå och många kanske får ta sig en tänkare om sina egna handlingar efter de sett denna.