3.4

Black Mirror - Shut Up and Dance

19-åriga tillbakadragna Kenny snubblar rakt in i en onlinefälla som leder till en serie utpressningar.

Originaltitel Black Mirror - Shut Up and Dance
Regissör James Watkins
Manus Charlie Brooker, William Bridges
Genre Drama, Thriller, 2010-tal
Skådespelare Alex Lawther, Jerome Flynn, Maya Gerber, Camilla Power, Natasha Little, Paul Bazely, Ivanno Jeremiah, Susannah Doyle, Hannah Steele

cedmoy
2019-09-28
"Wow, Slag i solarplexus, Nålar..." ? Helt ok, men säger mig egentligen ingenting. En trea för försöket att göra nånting samt genomförandet men i slutet av veckan kommer jag glömt det.
Christofer
2019-06-29
Egentligen en hygglig kortfilm men man sitter ju hela tiden och undrar när/var/hur den röda ’Black Mirror-tråden’ ska komma in. Blev därför en smula besviken. 3-
Qhorinhalfhand
2019-02-02
Extremt mörk men otroligt bra story som håller dig klistrad från början till slut, fantastisk film och fetaste slutet på länge.
larsen1976
2018-08-20
WOW... det bästa jag sett på länge. Man sitter som på nålar.
BarryHero
2018-03-06
Verkar ovanligt konventionell mot en borjar men utmynnar i en valdigt mork berattelse. Bra.
Biberkolben
2018-02-28
Fy fan så bra!!!
TheHorrorfan
2018-02-13
Väldigt intressant och hyfsat spännande story. Sen hur det hela slutade var inte rättvist alls. Stark 3:a.
amam
2017-06-20
Nja, allt var ganska förutsägbart tyckte jag.
Barneyk
2017-05-05
Större delen av filmen tycker jag är relativt svagt. Fortfarande väldigt bra men inte fantastiskt som jag vant mig vid när det kommer till Black Mirror. Mot slutet går det dock upp för mig och detaljer får en helt annan inmebörd och ny dimension och det är otroligt bra.
Hypostas
2017-04-04
Slutet träffar som en knytnäve i solarplexus.