Black Mirror - The Waldo Moment

En blå, dataanimerad björn styrd av en deprimerad komiker börjar plötsligt hota makten då den ställer upp i det brittiska valet och vinner folkets hjärta med krass humor och twitter-färdiga slogans.

Originaltitel Black Mirror - The Waldo Moment
Regissör Bryn Higgins
Manus Charlie Brooker
Genre Drama, Thriller, Science Fiction, 2010-tal
Skådespelare Daniel Rigby, Chloe Pirrie, Jason Flemyng, Tobias Menzies, Christina Chong, James Lance, Ed Gaughan, Kenneth Collard, Michael Shaeffer, Pip Torrens, David Ajala

Bokföringsprogrammet Mineko

HerrNenne
2021-01-06
Tyvärr är det här jättedåligt och det absolut by far sämsta hittills av Black Mirror. Centimeterdjup cynisk samhällsbild med dum katalysator, och en helt orimlig resa. Slutet under eftertexterna? Haha, skärp er. Noll finess.
BarryHero
2020-06-19
Jag gillar faktiskt det kritiserade slutet och viss får man vibbar till en del mer populistiska kandidater inom politiker på senare år. Dock är detta avsnittet ett av de svagare Black Mirror jag har sett och kanske är det för att karaktärerna är rätt ointressanta. Waldo är bara plump (är väl meningen) och det är svårt att förstå vad huvudpersonen har för intentioner. "Kärlekshistorien" känns lite väl krystad och historien känns spretig överlag. Mest irriteras man över Waldo.
Christofer
2019-06-19
En svag episod som inte gav särskilt mycket tycker jag. Tekniken var inte heller på den nivå man vant sig vid hittills, vilket är ett signum för denna serie så jag blev besviken.
TheHorrorfan
2018-02-05
Tillhör lätt topp två av de sämsta avsnitten. Tråkig och ointressant.
amam
2017-06-20
Underhållande satir även om tillspetsningen är lite överdriven.
2017-05-05
Otroligt bra och jag gillar verkligen hur dom mer privata delarna ssamspelar med det politiska. Jag tycker dock inte alls om det förlängda slutet. Hade den varit slut så fort eftertexterna började rulla hade den varit så mycket starkare.
GinNTonic
2017-02-04
En film om Donald Trump.
Grillo
2016-12-08
Riktigt obehaglig, speciellt efter Brexit och Trump. Det är hitåt vi vandrar.
#54
2015-05-24
Håller inte samma klass som tidigare avsnitt, men klart sevärt ändå.
AlbinWesley
2015-03-28
Hmm, jag är lite förundrad av de höga betygen här, då jag tyckte det här var den svagaste delen av alla. Helt enkelt för att Waldo är en värdelös och totalt dötrist figur. Därför köper jag inte berättelsen. Annars hade den ju kunnat va reko.