Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.3
av 5

Black Mirror - White Bear


Victoria vaknar upp och har ingen aning vem hon är i en värld där människorna omkring henne har en märklig besatthet av att iaktta henne.


Originaltitel Black Mirror - White Bear
Regissör Carl Tibbetts
Manus Charlie Brooker
Genre Drama, Thriller, Science Fiction, 2010-tal
Skådespelare Lenora Crichlow, Tuppence Middleton, Michael Smiley, Ian Bonar, Nick Ofield, Elisabeth Hopper, Nick Bartlett
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 546
Filmnummer 103574

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


HerrNenne
2021-01-05
Tycker inte det håller helt, inte så rolig att se på. Idén är ju tydlig och kanske inte ens så långt borta, åtminstone inte i vissas huvuden. Vad är rätt när det kommer till straff. Tycker episoden hade tjänat på ifall huvudpersonen hade blivit mer sympatisk. Det är kanske förståeligt, men lite frånstötande med hysterin, vilket gör att det inte slår så hårt senare.
Christofer
2019-06-19
Nä, det här var ju inget vidare. Premissen kändes väldigt långsökt och fånig. Överlägset sämsta episoden hittills...
TheHorrorfan
2018-02-05
Var inte direkt någon höjdare framtills upplösningen kom, då man började förstå saker och ting. Sevärd.
Boondock_saint
2017-01-08
Fascinerande upplösning, men jag önskar att tittaren fick vara med på "grejen" tidigare. När jag får veta varför världen i White Bear ser ut som den gör så är jag redan så less på huvudpersonens gnäll och totala oförmåga att fatta egna beslut. Dessutom överspelas det en del.
Barneyk
2016-12-27
Svagast hittils och jag tycker det känns lite ytligare och tycker inte det reflekterar vårat samhälle lika intressant som de tidigare, Dessutom känns skådespeleriet överdrivet och jag får inte den där magkänslan som dom andra gett mig. Trots det känns tvåan snål. Den är mycket stark men ändå bara en tvåa.
Grillo
2016-12-08
Tudelat. Man vill inte sympatisera med en mördare men samtidigt känns det här helt orimligt som straff, och pöbelväldet är fruktansvärt. Jag kan tänka mig att det måste finnas en motståndsrörelse mot det här.
ConanBarbaren
2015-11-27
Tycker den är så överdrivet tydlig i sin satir och sina referenser så måste säga att jag tycker den är för lång. Blir lite utav en konstfilm där får fram sitt statement ganska fort och sen blir det bara lite av en transportsträcka fram till nästa sak man vill få uttryck för. Men defenitivt tankeväckande och snyggt genomfört.
AlbinWesley
2015-05-25
Lite läskigt alltså, mest intressant är det ju när man tvingas fundera över huvudpersonens skyldigheter. När minnet raderas, är hon fortfarande samma person då? Skulle kunna vara stoff för en långfilm, i rätt händer finns stor potential.
#54
2015-05-21
Temavariationen i den här serien imponerar. Jag hoppas på fler avsnitt, även om det skulle innebära att samtliga tas bort från Filmtipset.
amam
2014-06-28
Ibland intressant, ibland kul att titta på. Tyvärr inte lika smart som den vill vara.
Visa äldre kommentarer »