Black Moon
En före detta tjuv anlitas av FBI för att stjäla att stjäla ett band med troligt bevismaterial mot ett kriminellt företag. I hasten från band-stölden blir han tvungen att stoppa det i världens mest avancerade bil. Snabb som blixten!

Originaltitel | Black Moon Rising |
Regissör | Harley Cokeliss |
Manus | John Carpenter, William Gray, Desmond Nakano |
Genre | Action, Thriller, Science Fiction, 80-tal |
Skådespelare | Tommy Lee Jones, Linda Hamilton, Bubba Smith, Robert Vaughn, Lee Ving, Richard Jaeckel, Dan Shor, William Sanderson, Keenan Wynn |
Rätt seg men jag kan inte ge annat än en trea tack vara Tommy Lee Jones & Linda Hamilton plus en fantastisk bilscen som inte går av för hackor.
Välkända 80-tals skådisar och en skitful bil gör väl att man inte glömmer det här i första taget. Men särskilt bra var det väl inte.
Riktig dålig rulle...
Väldigt 80-talig dussinkriminalare med lite 80-taliga sci-fi delar. Helt okej på sitt sätt, slät men okej tvåa!
Lite halvdassig men absolut inte usel, ljusglimtar finns har och dar. Jones, Hamilton och Vaughn ar samtliga helt ok!
Ojämn, men mysig 80-talare. Jag diggar den i alla fall!
Så lågt som 1a i snitt, helt obegripligt,,,jag tycker den är skitbra!
Ja herregud, vilket elände, men massor med nostalgi och Tommy Lee Jones som gör att jag inte kan sänka den totalt.
Det här är typ Knight Riders kusin eller något. Helt sevärd film. Stora namn också, Tommy Lee Jones, Linda Hamilton, William Sanderson och självaste Bubba Smith. 80-tals action trash när den är som bäst!
Riktigt dålig