Blades of Glory

De bittra konståkningsrivalerna Chazz Michael Michaels och Jimmy MacElroy hamnar i bråk efter att ha tvingats dela förstaplatsen i VM. De drabbas av livslång avstängning men rivalerna lyckas lura systemet tack vare ett kryphål som gör det möjligt för dem att tävla igen - i paråkning.

Skapad 2019-12-09 av sethgecko
Will Ferrell kan vara den bästa skådisen som Saturday Night Live fått fram. Jag vet, ni tänker på Dan Akroyd, Eddie Murphy, Steve Martin, John Belushi, och så vidare, men jag står fast vid min ...   Läs mer »

Murvel48
2023-01-09
Skrattbarometern gick upp till en trea.
Tatty
2017-01-01
Så bra, rolig och knäpp. Älskar Will Ferrell i filmen.
snyltare
2015-12-26
Absolut en stabil Ferrell-rulle med många bra skådespelarinsatser.
2014-12-07
Detta var inte den klockrena fullträff som jag så gärna hade velat att den skulle vara. Klockren är dock Will Ferrell och även Jon Heder är riktigt bra. Skådespelarna som helhet är faktiskt väl valda och sköter sig riktigt bra. Det är till slut en bra film med moment som är riktigt roliga men emellanåt är den bara en dussinkomedi tyvärr. 3+
Werim
2014-05-18
Stundvis ganska rolig, men det håller inte för att nå ett högre betyg än 2.
JanneN
2013-11-20
Jag har bara sett en film med Jon Heder, School for Scoundrels". Där var han lite för töntig. "Blades of Glory" verkade intressant och jag var också nyfiken på hur Heder skulle klara denna roll. Men han får högsta betyg! Will Ferrel har aldrig impat på mig, men han var okej i sin roll. Filmen får gott betyg för sin komiska funktion och för att ha hanterat denna knäppa story på ett bra sätt.
2013-04-01
Det är väl inte legitimt att komma på sig med att gapskratta åt såna här barnsliga rullar när man är 30+. jag kan inte hjälpa det.
abnormal
2012-11-12
Har flera godbitar och jag småfnissade mig igenom hela filmen. De dåliga effekterna förstärker nästan filmen, istället för tvärtom.
adoxa
2012-06-02
Egentligen hatar jag sådana här töntiga filmer, men jag var på humör för en lättsam film när jag såg den... Och egentligen ÄR den ju urtöntig, men jag gillar verkligen skådespelaren Jon Heder, han gör den här filmen sevärd! :-)

2012-04-28
Kul, men lamt manus.