Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.6
av 5

Blended


De två ensamstående föräldrarna Lauren och Jim är efter en misslyckad blind date helt överens om att de aldrig någonsin vill träffas igen. Men de bokar av misstag in sig på samma lyxiga all inclusive-semester och tvingas nu spendera en hel vecka ihop? i samma svit.


Originaltitel Blended
Regissör Frank Coraci
Manus Ivan Menchell, Clare Sera
Genre Komedi, Romantik, 2010-tal
Skådespelare Adam Sandler, Drew Barrymore, Bella Thorne, Emma Fuhrmann, Alyvia Alyn Lind, Braxton Beckham, Kyle Red Silverstein, Kevin Nealon, Jessica Lowe, Zak Henri, Wendi McLendon-Covey, Abdoulaye NGom, Terry Crews, Joel McHale, Shaquille O'Neal, Lauren Lapkus
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 853
Filmnummer 109002

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


HerrNenne
2021-05-03
Sandler och Barrymore är charmiga tillsammans, så är det bara. Hyfsat hög nivå på humorn för en Sandler-film, vilket gör det här underhållande.
KyLLo
2018-11-10
Stundtals riktigt bra humor, vilket överraskade mig. Men här finns även den klyschiga och dåliga. Något lång. Sammantaget ändå bättre än en standardfilm i genren, så det får bli en svag trea.
deswhip
2018-11-10
Men vad mycket ettor! Jag tycker filmen var bra! Mer feelgood och mindre ironi än Adam Sandlers genomsnitt. Och då är jag ändå väldigt svårflörtad när det gäller gulliga barn och familjedramatik. Riktigt bra och rolig insats av Terry Crews som superpositiv showman, mer tveksamt, lite underligt överspelat, av äldsta dottern, (Bella Thorne).
Rai
2018-04-16
Den förbaskade Adam Sandler borde förbjudas att stå framför en kamera...
yrkeschaufföre
2017-09-21
Den saknar väldigt mycket men är ändå ganska charmig. Fast om de hade lyckats få Bella Thorne "ful" så hade väl filmen vunnit en Oscar för bästa smink. Betyget hade varit lägre utan Barrymore/Sandler. Hur betyget varit utan Kevin Nealon vet jag inte.
Djason
2017-09-11
Har några riktigt roliga scener som räddar upp den till en svag 3:a. Terry Crews är ju komikern själv i filmen.
Stygga-Vargen
2016-11-12
Den här föll mig verkligen inte i smaken.
Canne
2016-10-15
Worst. Movie. Ever.
DrJW
2016-08-22
The Wedding Singer var faktiskt bra, 50 First Dates försökte åtminstone och den hade en viss charm, men den här var den absolut sämsta film Adam Sandler och Drew Barrymore har gjort tillsammans. Den här är varken bra och den här hade ingen charm alls!
ouimadame
2016-03-06
Värd en trea för en film i genren.. Men absolut trashiga skämt som känns jävligt fel och off. Men på det hela taget, 3 för denna genre
Visa äldre kommentarer »