Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.2
av 5

Blåjackor


En svensk kryssare anlöper till medelhavshamnen Montebello. Sjömännen går i land och finner att de lokala kvinnorna är fulla av behag, inte minst flickorna från Monsieur Nitouches balettskola, som ska visas upp för den lokala societeten. Det tänder dock till mellan balettflickor och blåjackor. En jättefest dras igång ombord, och Nitouche drar ut för att skydda balettflickornas hotade dygd. En förvecklingskarusell drar igång bland sjömän, balettflickor, gendarmer, schejker, änkor, amiraler och Tomas Bolme som "Jätten".


Originaltitel Blåjackor
Regissör Arne Mattsson
Manus Arne Mattsson, Volodja Semitjov
Genre Drama, 60-tal
Skådespelare Dirch Passer, Anita Lindblom, Nils Hallberg, Elisabeth Odén, Siv Ericks, Grynet Molvig, Carl-Gustaf Lindstedt, Tomas Bolme, Åke Söderblom, Per Asplin, Carl-Axel Elfving, Arve Opsahl
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 37
Filmnummer 15352

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Raimo_1985
2015-05-05
Den här tyckte jag var rätt rolig. Bra skådespelare, vackra miljöer. Dirch Passer, haha! :) Jag har kul även om filmen är för lång.
Bond26
2006-09-25
Dirch passer suger...han fördärvar denna film som kunde blivit kult, hade vart bättre om poppe vart med i denna version igen...men filmen har intr miljö, fina flickor
Dele
2006-04-11
Inte för att filmen direkt försöker men man kan ändå inte komma undan med något som är så tunnt som detta. Under en yta av flams och trams och låtar med nödrim finns ingenting. "-Snart kan vi få leka ett skepp kommer lastat..." Ouäck!
PalRovhal
2005-05-17
AAAARRRGGGHH! Slå en yxa i huvudet på Dirch Passer.