1.7
1.7
Blonde Ambition
Den unga, oskuldsfulla lantistjejen Katie åker till New York för att hälsa på sin modellpojkvän på alla hjärtans dag. Hon får dock en chock när hon hittar honom i säng med en annan. Katie bestämmer sig hur som helst för att stanna i N.Y. och försöka bygga ett eget liv. Snart blir hon indragen i ett rävspel mellan chefer på ett företag.

Originaltitel | Blonde Ambition |
Regissör | Scott Marshall |
Manus | Matthew Flanagan, David McHugh |
Genre | Komedi, Romantik, 2000-tal |
Skådespelare | Jessica Simpson, Luke Wilson, Drew Fuller, Paul Vogt, Rachael Leigh Cook, Andy Dick, Penelope Ann Miller, Willie Nelson, Larry Miller, Piper Mackenzie Harris, Ritchie Montgomery, Karen Y McClain, Bill Jenkins, Paul Vogt, Niki Spiridakos, Ryan Dunn |
Nyheten om hur sanslöst uselt denna film gått på biograferna i USA fick mig att vilja se den. Filmen är helt klart usel men som räddas, generöst nog av mig, från bottenbetyget tack vare insatserna av birollsskådisarna Larry Miller och Andy Dick med lite hjälp av scenen där de norska prästerna sjunger karaoke. Jessica kan sjunga men inte agera!
PEOEAHEHEA enda bra i hela filmen är när Andy Dick rycker i Ryan Dunns skägg
haha j simpson kan vara lite rolig *ibland* rätt kass film, mne helt ok söndagsunderhällning. Men vad sjukt mycket make-up de kletat ner henne i!!! Hon ser ut som en transa!
folk i min klass analyserade denna film , de får mig att aldrig någonsin vilja se denna film! sorry
Jessica, Luke och resten kan helt klart bättre - man vad gör man med ett kasst manus? Inte ens söt eller gullig eller rolig så...behöver inte ses. Jag trodde mer om denna
skön och rolig film! över mina förväntningar! yeah!
Gick inte att sätta minus så...
Man satt och väntade på "Poppet", Twisten, Men den kom aldrig! O_o filmen var oerhört platt!
Det enda som skulle kunnat rädda filmen var om Jessica visat brösten, kanske..
hahah vilken rolig film alltså jag har den hemma!!