nya casino utan svensk licens

1.9

Bloodfist VI: Ground Zero

Ett gäng terrorister tar över en missilbas för att bomba lite städer. Hit anländer Don 'The Dragon' Wilson för att lämna ett meddelande. Han måste sätta stopp för deras planer....

2019-08-11
Don spöar terrorister i en av alla otaliga Die Hard-ripoffs. Inte speciellt upplyftande även om det skjuts och fightas en hel del bland skakiga kulisser.
Gordyal
2015-06-16
"Draggen" spöar terrorister. "Draggen" spöar så många terrorister så att han till slut måste ta av sig tröjan - så många terrorister spöar han. Men innan han spöar terrorister måste han rädda en kanin. "Draggen" är så snäll. Hela filmen är jättedum, men Fuller är faktiskt ganska hård och hemskt elak. Dessutom blir det med hjälp av tufft soundtrack och massa nedräkningar ganska spännande ibland. Kul film! (6+/15)
menschenfeind
2013-03-10
Den klart bästa filmen i Bloodfistserien, även om den är nästan helt olik de andra. Die Hard i kärnvapenbunker.
dudson
2012-05-14
Egentligen riktigt skräpig action rulle med en onding terrorist med taskig dialekt+skurkar som skjuter 1000skott utan att träffa målet.men som tillfällig underhållning funkar den..
lordsweden
2010-05-03
hade den här filmen på holländsk VHS. Vill minnas att den var helt okej B action film.