Blue Caprice

En övergiven pojke lockas till Amerika och dras in i skuggan av en farlig fadersfigur i denna film som är inspirerad av verkliga händelser som ledde till Beltways krypskytt-attack 2002.

Originaltitel Blue Caprice
Regissör Alexandre Moors
Manus RFI Porto
Genre Kriminalare, Drama, Biografi, 2010-tal
Skådespelare Isaiah Washington, Tequan Richmond, Joey Lauren Adams, Tim Blake Nelson, Cassandra Freeman, Leo Fitzpatrick, Al Sapienza
Filmnummer 102031

2018-10-22
Funkar att se...
2017-11-25
Det här suger.
LacombeLucien
2015-12-09
Otroligt bra, stark och otäck.
KyLLo
2015-12-04
Riktigt fint filmad och enskilda scener är bra. Däremot rörig och inte så fängslande.
m4e
2014-07-03
Vilken jäkla filmdebut. Hanterar kameraåkningar, musik, skådespeleriet på ett helt mästerligt sätt. Det är en scen där de två huvudrollsinnehavarna bara tar en joggingrunda på en skogsslinga och man kan nästan känna hur hjärntvätteriet tar vid i hur de förhåller sig till varann. Helt fantastisk film på alla plan. 5:a.
Astrojacob
2014-05-23
Svår att bedöma. Poetisk, långsam men otäck i sin närvaro. Stark Trea. Bitvis som van Sant.
Zebulonm
2014-05-04
väldigt långsam och seg.....

2014-04-29
Ganska blek skildring. Bara godkänd. 4/10.
chris_lambert_
2014-04-19
Välgjort men kunde nått högre med lite annat fokus.
Cim-Inc
2014-04-18
Den går väldigt långsamt i början till att sprinta igenom allt som har med dödande att göra, konstigt upplägg på det hela tycker jag. Inte dåligt, men det kändes kort och rushat den sista biten.