bokföringsprogram enskild firma

Bobby Jones, Stroke of Genius

Verklighetsbaserat drama om den legendariske golfspelaren Robert "Bobby" Tyre Jones Jr. som slog omvärlden med häpnad när han under ett och samma år vann US Open, British Open och Amateur Open. Denna bedrift har aldrig upprepats men Bobby, som var en sann gentleman, tog det hela med ro och satte aldrig sin golfkarriär i första rummet.

Filminfo

Originaltitel Bobby Jones: Stroke of Genius
Regissör Rowdy Herrington
Manus Rowdy Herrington, Kim Dawson, Bill Pryor, Tony De Paul
Skådespelare Malcolm McDowell, Jeremy Northam, Aidan Quinn, Claire Forlani, Jim Caviezel

djonipony
2006-10-22
svag 3a, hyfsad men inte lika engagerande som t.ex rocky. mer pampig musik o känsloladdade scener hade vart bättre. det enda rörande var i scotland i början.
RoseNKnoT
2006-04-02
filmen får 3+ även om jag inte gillar golf så den underhållande..

2005-11-28
"Golf on the sabbath...blasphemy!"
BagronkeN
2005-05-06
Jag gillar golf, både i verkligheten och på film, men denna film var riktigt "klumpigt" gjord, och gav absolut ingen värdig bild av Bobby Jones bedrift.
W.Andersson
2005-04-23
Härlig onanistund för golfbitna! Visst är den som vanligt ohyggligt överdriven, där bra slag alltid går i hål och dåliga ut i skogen, men man köper det i alla fall! Se inte denna film om ni inte är golftokiga, men gillar ni sporten så är detta ett måste!
D@nte
2005-04-12
Typisk amerikansk framgångssaga. Samma film har gjorts en massa gånger med andra sporter. Innehåller samma floskler som alla dessa.
Goran91
2005-04-01
Håller med dig Danne_E. Som golfare var denna film inte bara underhållande och trevlig att se, den var lärorik också. Tänker då inte på svingtips och puttgrepp, utan om historien bakom en av världens största legender inom golfsporten. Jag visste t.ex. inte om att han hade så stora problem med sin hälsa och att han vägrade bli proffs. Toppen och kul att se!
Danne_E
2005-01-22
Gillar man inte golf så är detta absolut ingen film att se. Är man däremot en inbiten golfare så är filmen både intressant, upplysande och underhållande.
LiqWid
2004-11-23
Nja, den är seg som attans i alla fall, och inte särskillt intressant för den delen heller.