2.5

Body Count

Målet är Bostons konstmuseum, och bytet värt 15 miljoner dollar. Men det går inte alltid som man tänkt sig. I Body count får vi följa de hetlevrade och intrigerande brottslingarna på flykt undan polisen, varvat med återblickar från kuppen. Vad var det som gick fel?

Originaltitel Body Count
Regissör Robert Patton-Spruill
Manus Theodore Witcher
Genre Drama, Komedi, Kriminalare, 90-tal
Skådespelare Forest Whitaker, Ving Rhames, John Leguizamo, Linda Fiorentino, David Caruso, Donnie Wahlberg

2015-02-11
Tarantinos framgångar under första halvan av 90-talet och nyskapande berättarstil, karaktärer och dialog gjorde att vi, som älskade detta, under andra halvan av 90-talet fick massor av filmer som inspirerades av detta. Denna inspiration hittar vi även i denna mycket sevärda film som samtidigt står stark på egna ben och som levererar fin underhållning med intressanta och sevärda skådespelare. En film som fler borde upptäcka. 4-
Mikka
2011-10-11
Mer fuckade karaktärer är svårt att hitta nånstans. Skön film att slötitta på.

2011-09-30
Forest Whitaker är så otroligt bra. Han kan förmedla allt med sina makalösa ögon. Leguizamo är riktigt bra han också. Kul att personerna spelar huvudrollerna och inte coola effekter.
O´Reilly
2007-09-03
Caruso förstör! Ving och John är coola. En mycket positiv överraskning att se Forest Whitaker som ledaren.

2007-01-14
Flera kända ansikten och en underhållande story om ett misslyckad stöt av konst. En film fri från storslagna specialeffekter utan här är det karaktärerna som ges tillfälle att glänsa. Det är just det som får mig att gilla denna film. Filmens karaktärer är riktigt underhållande och spännande att följa och även om det inte är någon höjdarproduktion.
Gordyal
2006-07-22
Grymt underskattad och förbisedd film.
Gordyal
2003-01-24
Leguizamo & Caruso dominerar!!!
tottemans
2003-01-11
Förväntade mej en riktigt dålig actionfilm men den var faktiskt helt okej.