Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.1
av 5

Body of Lies


CIA-agenten Roger Ferris får upp ett spår till en stor terroristledare som misstänks sköta alla sina operationer från Jordanien. När Ferris tänker ut en plan för att infiltrera hans nätverk måste han först få stöd från den sluge CIA-veteranen Ed Hoffman och hans team. Ferris frågar sig själv hur mycket han kan lita på dessa män utan att äventyra hela operationen ? och sitt eget liv.


Originaltitel Body of Lies
Alternativ titel Chatter, Penetration
Regissör Ridley Scott
Manus William Monahan
Genre Drama, Action, Thriller, 2000-tal
Skådespelare Leonardo Dicaprio, Russell Crowe, Mark Strong, Golshifteh Farahani, Oscar Isaac, Simon McBurney, Vince Colosimo, Michael Gaston, Bijan Daneshmand, Ali Suliman, Zef Balbona, Lubna Azabal, Clara Khoury, Alon Aboutboul
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 4989
Filmnummer 61275

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Philips
2024-03-23
riktigt bra! Tvära vändningar, bra skådespelare, en gnutta satir riktad mot USA.
Starkbröl
2019-07-16
Lite svårt att följa vissa vändningar men ett gediget hantverk som bara genom bra skådespeleri och scenografi lyckas hålla spänningen uppe. Gillar det ambivalenta slutet.
robert_akesson
2019-05-16
Jag vet inte om filmen är gjord av idioter, för idioter, om idioter eller en kombination av dessa. Några intressanta karaktärer men jag glömmer helst bort den här filmen.
deswhip
2016-08-11
Om jag nån gång blir familjefar, så ska jag ta mig an det precis som Russel Crowe gör i den här filmen. :)
Körsbär
2015-02-01
Tycker det är så klurigt med sådana här filmer. Vill ju förstå hela filmen men då o då sker det saker i filmen som är lite obegripliga för mig som är okunnig. Vilket drar ner betyget tyvärr. Tycker att skådespelariet i denna film är riktigt bra! Starkt!
Krille80
2015-01-02
Filmen har riktigt svårt att få mig engagerad men lyckas samtidigt leverera viss underhållning i en historia som fungerar. Det är tur för filmen att den har DiCaprio och Crowe för utan dem med mindre kompetenta skådespelare så skulle betyget sjunkit. En film som fungerar för stunden men som sedan försvinner snabbt ur minnet utan att lämnar minsta spår.
precious_death
2014-12-22
höll 4a-nivå ganska genomgående, men föll sista halvtimmen när det började bli lite väl tillrättalagt.
JoePesci
2014-12-01
Sevärd. Gillar miljön och en politik mellan organisationer och länder mellan. Di Caprio och Strong gör det väldigt bra. Plus poäng även för Strongs klädstil.
MetalJukebox
2014-08-12
Mark Strong äger filmen.
92axha10
2013-10-07
En relativt realistisk skildring om kriget i Mellanöstern som inte propagerar åt något håll. Skönt som omväxling att se den lite smutsiga, bakom kulisserna byråkratin.
Visa äldre kommentarer »