2.5
2.5
Boog & Elliot 2: Vilda vänner mot husdjuren
Boog och Elliot är tillbaka för mer galna äventyr. Mr Weenie lockas ut i skogen med hundkex som läggs ut i naturen av sin ägare som fortfarande letar efter honom, ett år efter att han försvunnit. Men Mr Weenie är kidnappad av en grupp bortskämda sällskapsdjur, fast beslutna att visa honom till hans ägare. Boog och Elliot och deras vänner påbörjar ett fullskaligt räddningsuppdrag men snart befinner de sig i fiendens territorium: världen av sällskapsdjur. Ledaren är toypudeln Fifi - och husdjuren planerar inte att släppa ifrån sig Mr Weenie utan kamp.

Originaltitel | Open Season 2 |
Regissör | Matthew O\'Callaghan, Todd Wilderman |
Manus | David I Stern |
Genre | 2000-tal, Familjefilm, Komedi, Äventyr, Animerad |
Skådespelare | Mike Epps (röst), Joel McHale (röst), Jane Krakowski (röst) |
Det finns en del småroliga inslag men det känns som att allt går för fort. Om de sänkt tempot lite grann hade den nått en trea. 2+/5.
I sin helhet ingen höjdare precis som ettan det är den typiska uppföljaren men den hade två underhållande karaktärer och en bättre klimax än ettan. Fortfarande inget jag rekommenderar alls.
Outch, den här kändes verkligen framtvingad. Nya röster men inte nytt manus.
vill se!
Seg i början men blev bättre. De engelska rösterna var fruktansvärda, men gick att se på svenska. Jag är snäll och ger den en svag, svag trea för all gotländska.
nja inte min smak heller
Ointressant och tråkigt! En etta för filmen men den får en svag svag tvåa för den snygga animeringen.
Jag hade svårt för karaktärerna.
Är svag för sådana här animerade filmer, denna var väl inte så bra men jag har inte sett ettan så jag vet inte hur den var. Blev en del skratt så det får bli en svag trea.
Onödig uppföljare.