2.3
2.3
Bounty Killer
Utspelas i en dystopisk framtid där företag sedan 20 år tillbaka tagit över styrandet i världen. Deras törst efter makt och vinst ledde till ett krig som nu ödelagt samhället. Prisjägarna Mary Death och Drifter, tillsammans med deras sidekick Jack LeMans, är nu ute efter hämnd på företagen...

Originaltitel | Bounty Killer |
Regissör | Henry Saine |
Manus | Henry Saine, Jason Dodson, Colin Ebeling |
Genre | Action, Äventyr, 2010-tal |
Skådespelare | Gary Busey, Beverly D'Angelo, Abraham Benrubi, Kevin McNally, Alexa PenaVega, Kristanna Loken, Eve, Matthew Marsden, Ivar Brogger, Barak Hardley, Matthew Willig, Jolene Andersen, Chasty Ballesteros, Mindy Robinson, Christian Pitre, Tyra Colar |
Om man tycker att en snygg, fast i övrigt värdelös, tjej i huvudrollen, hjärndöd pang-pang och hur mycket ketchup som helst är värdefulla ingredienser i en film, då kanske man kan se den. Annars ska man låta bli.
Totalt hjärndöd serietidnings-action i PA-miljö. Hyfsat enahanda och Marsden är mer än lovligt träig. Men det pangar och tjongar hela tiden, så riktigt tråkigt blir det aldrig. Tillräckligt underhållande för en svag trea. (7-/15)
Det här är riktig kvalitet. En värld där bara amerikanska muskelbilar överlevt kriget, och hela landet är täckt i sand. Redan här låter det som en dröm, men det blir bättre. Vi har en vacker brud som springer runt i alldeles för kort klänning och är överaggressiv, och två enorma, svarta muskeltvillingar som ser väldigt arga ut. Det är som tidigare nämnt precis allting man kan begära här i livet. Sann underhållning.
Vad mer kan man begära utav en sådan här film egentligen? Typ världens snyggaste kvinna springer runt i tighta kläder och är vrålsexig i 90 minuter, sköna klassiska postapokalypskaraktärer, massa blod/splatter och en kill count i samma skala som en 90-talare från John Woo. Lägg också till en överviktig Gary Busey och det finns egentligen inte så mycket att klaga över. (7+/15)
Sexistisk, tråkig, ointressant.
Förväntade mig skräp men fick en riktigt underhållande B-film! Stark 3a!
Sköna actionsekvenser och fin visuell stil. Tyvärr är storyn inget att hänga i julgranen. 2+
En typisk b-actionsplatterfilm som stundtals lyckas charma med fräcka actionscener och onaturligt mycket blod. Tyvärr är filmen svag när det gäller skådespelarinsatser; inga av de ledande rollinnehavarna gör ett bestående intryck. Berättelsen om rovgiriga företag är förvisso sympatisk men inte särskilt bestående den heller. Humorn är plump och utan poäng. Vi kan sammanfatta "Bounty Killer" som en b-film utan den b-filmcharm som gör b-filmer sevärda.
Fet ostig action! Tyvärr lite för mkt komedi för min smak, men när det dödas så många tjänstemän kan jag bortse ifrån en del av tramset..
Såg du charmen med grindhouse? Älskade du Iron Sky? Gillar du när en film flörtar med Mad Max? Uppskattar du en film som är rakt igenom dålig men där det finns en ärlighet i försöket att skapa något bra?
Se den.