Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.3
av 5

Bounty Killer


Utspelas i en dystopisk framtid där företag sedan 20 år tillbaka tagit över styrandet i världen. Deras törst efter makt och vinst ledde till ett krig som nu ödelagt samhället. Prisjägarna Mary Death och Drifter, tillsammans med deras sidekick Jack LeMans, är nu ute efter hämnd på företagen...


Originaltitel Bounty Killer
Regissör Henry Saine
Manus Henry Saine, Jason Dodson, Colin Ebeling
Genre Action, Äventyr, 2010-tal
Skådespelare Gary Busey, Beverly D'Angelo, Abraham Benrubi, Kevin McNally, Alexa PenaVega, Kristanna Loken, Eve, Matthew Marsden, Ivar Brogger, Barak Hardley, Matthew Willig, Jolene Andersen, Chasty Ballesteros, Mindy Robinson, Christian Pitre, Tyra Colar
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 139
Filmnummer 103944

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Adoniram
2017-06-21
Om man tycker att en snygg, fast i övrigt värdelös, tjej i huvudrollen, hjärndöd pang-pang och hur mycket ketchup som helst är värdefulla ingredienser i en film, då kanske man kan se den. Annars ska man låta bli.
Gordyal
2016-08-04
Totalt hjärndöd serietidnings-action i PA-miljö. Hyfsat enahanda och Marsden är mer än lovligt träig. Men det pangar och tjongar hela tiden, så riktigt tråkigt blir det aldrig. Tillräckligt underhållande för en svag trea. (7-/15)
Brouhaha
2016-05-24
Det här är riktig kvalitet. En värld där bara amerikanska muskelbilar överlevt kriget, och hela landet är täckt i sand. Redan här låter det som en dröm, men det blir bättre. Vi har en vacker brud som springer runt i alldeles för kort klänning och är överaggressiv, och två enorma, svarta muskeltvillingar som ser väldigt arga ut. Det är som tidigare nämnt precis allting man kan begära här i livet. Sann underhållning.
BrutusBeefcake
2016-05-19
Vad mer kan man begära utav en sådan här film egentligen? Typ världens snyggaste kvinna springer runt i tighta kläder och är vrålsexig i 90 minuter, sköna klassiska postapokalypskaraktärer, massa blod/splatter och en kill count i samma skala som en 90-talare från John Woo. Lägg också till en överviktig Gary Busey och det finns egentligen inte så mycket att klaga över. (7+/15)
herrlindh
2014-12-30
Sexistisk, tråkig, ointressant.
Nintendo64
2014-07-02
Förväntade mig skräp men fick en riktigt underhållande B-film! Stark 3a!
Bomkia
2014-06-20
Sköna actionsekvenser och fin visuell stil. Tyvärr är storyn inget att hänga i julgranen. 2+
RichardEk
2014-06-06
En typisk b-actionsplatterfilm som stundtals lyckas charma med fräcka actionscener och onaturligt mycket blod. Tyvärr är filmen svag när det gäller skådespelarinsatser; inga av de ledande rollinnehavarna gör ett bestående intryck. Berättelsen om rovgiriga företag är förvisso sympatisk men inte särskilt bestående den heller. Humorn är plump och utan poäng. Vi kan sammanfatta "Bounty Killer" som en b-film utan den b-filmcharm som gör b-filmer sevärda.
idd
2014-05-08
Fet ostig action! Tyvärr lite för mkt komedi för min smak, men när det dödas så många tjänstemän kan jag bortse ifrån en del av tramset..
Bumsi
2014-04-25
Såg du charmen med grindhouse? Älskade du Iron Sky? Gillar du när en film flörtar med Mad Max? Uppskattar du en film som är rakt igenom dålig men där det finns en ärlighet i försöket att skapa något bra? Se den.
Visa äldre kommentarer »