Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.1
av 5

Brawl in Cell Block 99


Den före detta boxaren Bradley blir av med jobbet och äktenskapet riskerar att krossas. Han har inget annat val än att bli knarkkurir åt en gammal vän. När en deal går snett hamnar han i fängelse? och mitt i ett slagfält.


Originaltitel Brawl in Cell Block 99
Regissör S Craig Zahler
Manus S Craig Zahler
Genre Drama, Kriminalare, Thriller, 2010-tal
Skådespelare Vince Vaughn, Jennifer Carpenter, Don Johnson, Udo Kier, Marc Blucas, Dion Mucciacito, Geno Segers, Victor Almanzar, Tom Guiry, Willie C Carpenter, Mustafa Shakir, Fred Melamed, Pooja Kumar, Clark Johnson, Devon Windsor, Michael Medeiros, Rob Morgan
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 357
Filmnummer 126939

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


debe
2021-02-01
Jag trodde det skulle vara en klassiskt tråkig film med ursäkt för att visa våld. Men denna var rolig på sitt sätt. Inte trovärdig, men det är många sagor som inte är trovärdiga.
Krille80
2020-01-09
Jag kommer nog aldrig nämna S Craig Zahler på min lista över bästa regissörer men samtidigt vill jag inte vara utan hans filmer. Jag tror inte jag har helt klart över varför jag tycker detta. Kanske är det hans raka, kompromisslösa och visuellt brutala berättarstil som har med saken att göra. Han har här dessutom lyckats få Vince Vaughn att leverera en galet sevärd och helt underbart insats. Jag vill inte se om S Craig Zahler filmer men jag vill att han ska fortsätta ge mig nya. 3+
Christofer
2020-01-07
2019-10-12: VV gör rollen med absolut noll trovärdighet. Ytterst märklig inledning som fortsatte i ungefär samma stil. Fightingscenerna var uselt koreograferade och våldet löjeväckande överdrivet. Två timmars speltid dessutom, kom igen nu va...
100tonvalspäck
2023-06-18
Oväntat välspelad och spännande thriller med skön 80-talskänsla. Aldrig varit ett fan av Vince Vaughn men här är han riktigt bra.
Afflicter
2019-11-17
Lite för mycket hämnd kanske. Lika kall som Bone Tomahawk med lite för lättförstörda karaktärer.
Purp
2019-11-05
Mycket bra film som börjar långsamt men blir ändå aldrig tråkig, sakta börjar karaktärerna ta form och sen en skön avslutning med välgjorda våldscener och skön revenge.
Hanness
2019-10-15
Besviken, då jag gillar denna typen utav film
karlmats
2019-08-18
Jag har inte sett Bone Tomahawk men jag förstår att Zahler redan verkar ha snickrat ut en egen nisch i filmvärlden och efter att ha sett Brawl köper jag det resonemanget fullt ut. Vince Vaughn fick ju en liten makeover redan i True Detective men här har det tagits ett par steg till och efter alla hans dumkomedier är det en remarkarbel metamorfos han har gått igenom och han imponerar väldigt mycket. Brawl är fylld med explosivt övervåld men samtidigt följs hela filmen igenom en röd tråd i dramadelarna av filmen. Dialogen är skriven med omsorg till skillnad från majoriteten av filmerna i den här genren som jag har sett. Man vill hålla på Vaughn, det spelar ingen roll hur långt ner i helvetet han faller och vad han gör, nånstans inne i denna best till karl finns en bra människa som verkar ta begreppet "gilla läget" till en ny nivå. Visst syns det att det är CGI inblandat ibland, men råheten är ändå slående och det är svårt att lämnas oberörd av detta. Jag funderar på om den är uppe och nosar på ett högre betyg men stannar till slut på en väldigt stark 3a den här gången. Det ska bli spännande att se vad Vaughns karriär tar vägen efter detta.
Pyong
2019-02-08
Jag kan uppskatta udda filmer, jag kan uppskatta brutala filmer, jag kan uppskatta lågbudgetfilmer. Jag kan inte uppskatta den här filmen. Ska man göra den här typen av film så behöver den vara smartare skriven med bättre dialoger mellan bättre skrivna karaktärer som framförs av bättre skådespelare. Den här filmen saknade alltihop. Hade kunnat vara genial, men blev motsatsen.
AjaxSwan
2018-11-05
Brutal.
Visa äldre kommentarer »