Bridget Jones's Baby

Bridget Jones's Baby är en fortsättning på filmerna Bridget Jones dagbok och På Spaning med Bridget Jones. Nya äventyr väntar Bridget när hon nu går in i fyrtioårsåldern.

Originaltitel Bridget Jones's Baby
Alternativ titel Bridget Jones 3, Bridget Jones's Child
Regissör Sharon Maguire
Manus Helen Fielding, Dan Mazer, Emma Thompson
Genre Komedi, Romantik, 2010-tal
Skådespelare Renée Zellweger, Colin Firth, Patrick Dempsey, Sarah Solemani, Sally Phillips, James Callis, Neil Pearson, Shirley Henderson, Emma Thompson, Jim Broadbent, Gemma Jones, Celia Imrie, Jessica Hynes, Kate O'Flynn, Joanna Scanlan, James Faulkner, Enzo Cilenti
Filmnummer 120382

Skapad 2019-11-16 av Stygga-Vargen
Nu har författaren Helen Fielding publicerat tre böcker om karaktären Bridget Jones och det har nu även gjorts tre filmer om Bridget Jones. Dock är denna tredje film inte baserad på den tredje b...   Läs mer »

Sheepy
2023-07-15
Trevlig fortsättning på filmatiseringen av Bridget Jones och mycket bättre än den första uppföljaren. Filmen ska även ha pluspoäng för att den gestaltar de båda potentiella fäderna på ett relativt sympatiskt sätt. Det finns emellertid få överraskningar här, men det är definitivt ett värdigt avslut på Bridget Jones trilogin. Det talas tydligen om en fjärde film men man bör definitivt sätta punkt här.
hsimpson
2021-09-30
Självplågeri att sitta igenom den här filmen...
yrkeschaufföre
2019-08-25
Gillar Bridget men inte Renée, jag gillade Dempseys karaktär men själva handlingen är lite väl tillrättalagd. ändå en svag tre till sista filmen i serien?
2019-01-06
Bättre än andra filmen åtminstone. Den här gången har de ändå lagt lite tanke på manuset och lyckats få ur sig en hyfsad story för en sådan är film. Man tar också vara på förvecklingarna på ett helt okej sätt. Mer än småroligt blir det dock aldrig, och mycket faller ganska platt, men en ganska stark tvåa orkar det upp till denna gång
mammene
2019-01-03
Är ju förtjust i Bridget, även om hon kan bli för mycket ibland. Här höll det sig inom rimliga gränser, det var tom riktigt roande. Så är det väl klart att när Colin Firth är med så höjer det rätt rejält.
2018-08-05
Orkade bara se en stund på filmen innan jag tröttande och stängde av!!!
2017-12-25
Jag är svag för romantiska komedier och då jag dessutom sett de två tidigare filmerna om Bridget Jones så var det bara en tidsfråga innan jag skulle hamna framför även denna. Jag gillade verkligen inte den första filmen medan nummer 2 var helt OK och denna gången tyckte jag detta var både kul och sevärt. Kanske har det med att jag nu är äldre så jag borde kanske se om den första filmen igen. Jag insåg här också att så länge Renée Zellweger håller sig till denna genren så är hon rätt underbar. 3+
Challenin
2017-09-29
Verkligen inte min typ av filmgenre men jag tyckte faktiskt den var riktigt kul. Och lite söt. Bättre än den första till och med!
arruba
2017-08-11
Fin avrundning på denna trio filmer, det är sött och Renee känns som hon föddes för att spela Bridget Jones.
Misslovemovie
2017-06-25
Jag gillade faktiskt denna, den är ju inte lika bra som ettan men mycket bättre än tvåan.