Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.5
av 5

Broken Trail


Året är 1897 och Print Ritter och hans brorson Tom Harte blir om än motsträvligt beskyddare åt fem misshandlade och övergivna kinesiska flickor.


Originaltitel Broken Trail
Regissör Walter Hill
Manus Alan Geoffrion
Genre Drama, Äventyr, Western, Mini-serie, 2000-tal
Skådespelare Robert Duvall, Thomas Haden Church, Gwendoline Yeo, Todd Allen, Caroline Chan, Olivia Cheng, Scott Cooper, Donald Fong, Duncan Fraser, Philip Granger, Shaun Johnston, Greta Scacchi, Rusty Schwimmer, Chris Mulkey, James Russo, Valerie Tian, Jadyn Wong
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 134
Filmnummer 47363

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Krille80
2015-01-19
Fin mini-serie som med Robert Duvall i rollistan och i cowboy-miljö skapade lite känsla av den underbara mini-serien Lonesome Dove. Denna mini-serien är inte lika bra men detta sevärt, underhållande och riktigt bra.
Hypostas
2014-03-11
Riktigt fin western, med en utmärkt Robert Duvall i huvudrollen. Håller med om att första delen är något bättre än den andra. Stabil fyra.

2011-09-25
Fin film med bra skådespelare.
AjaxSwan
2008-11-12
Härlig, hederlig autentisk western. Bra hantverk, lysande skådespelare. Enormt vackert sceneri! Det som hindrar femman är att det är lite väl tillrättalagt och förutsägbart.
Ymir
2007-12-23
Sannolikt den bästa tv-filmen på många år. Hantverket är gediget, skådespeleriet utmärkt, och längden gör att karaktärsutvecklingen får härligt mycket utrymme. Vissa enstaka element är mer i vägen än tillför något, dock, och det blir väl sentimentalt i slutet. En kosmiskt fet bonus för att vara typ den första spelfilm i världshistorien där fotlindning som fenomen faktiskt tas upp rent konkret.
jonbo
2007-11-12
Lite för lång, inledningen tuffar på i lite för sakta mak för min del. Men den avslutande delen gör filmen mer klart sevärd. Och sen finns ju Robert Duvall också.
Afflicter
2007-09-23
Härligt att det fortfarande görs så här bra westerns. Det känns som om Duvall spelar samma karaktär som i Lonesome Dove och Open Range, men det är bara positivt eftersom han verkar vara född till cowboy. Haden Church är också lysande. Något som är på en märkbart lägre nivå är dock klippningen.
Kurosawa
2007-02-08
Medelmåttigt, speciellt om man jämför med underbara "Lonesome Dove". Walter Hill är ju en skicklig historieberättare men nu var det ett tag sedan han fick ett bra manus att jobba med.

2007-01-17
fan vad USA är vackert..synd att det är fullt av idioter..
DiMMUBoRGiR
2006-11-10
Typiskt för västernfilmer är ju att de mycket ofta är oerhört förutsägbara. Broken Trail är inget undantag. Robert Duvall tuffar på med full charm i sin paradroll, precis som han spelar den i andra västerns t.ex. Open Range och Lonesome Dove. Här får han sällskap av Thomas Haden Church som gör ett bra jobb och överlag så är det välspelat. Filmen lider dock av dålig klippning, brister i storyn och logik och avsaknad av något egentligen speciellt. Sure, de kinesiska flickorna är ju ett nytt grepp, men ändå inte särskilt spännande. Stark 3:a - på gränsen till 4:a.
Visa äldre kommentarer »