billiga elavtal
billiga elavtal

Bröllopsfesten

Wai Tung Gao har lyckats i sitt nya hemland USA. Han är amerikansk medborgare, han tjänar mycket pengar i fastighetsbranschen och han ser bra ut. Men det finns ett litet problem. Han är ogift och det bekymrar hans gamla föräldrar i Taiwan. Wai är egentligen homosexuell men för sina föräldrars skull bestämmer han sig för att arrangera ett skenäktenskap.

Originaltitel Hsi Yen
Alternativ titel The Wedding Banquet
Regissör Ang Lee
Manus Neil Peng, James Schamus, Ang Lee
Genre Drama, Komedi, Romantik, 90-tal
Skådespelare Lung Si-hung, Dion Birney, Winston Chao, May Chin, Jeanne Kuo Chang, Gua Ah-lei, Mitchell Lichtenstein

#54
2014-02-16
Lättsam underhållning, men den håller hela vägen.
yazz
2009-09-14
Ruskigt söt historia. Klart realistisk för dem som har lite mer insyn i hederskulturer. Att historien på ytan framstår som lättsam betyde rinte att det inte berättas saker mellan raderna som kanske inte alla uppfattar.

2008-11-06
Logiken fanns inte och graden av realism var bitvis skrämmande låg.
Pärlemor
2008-11-05
En snäll och rar film där man sitter undrar hur den ska sluta. Det måste vara ganska besvärligt att vara ett kinesiskt brudpar med hela släkten som gäster. Ojoj! Vilket kalas!
kakbakarn
2008-11-05
En småmysig 90-talsrulle (ja, verkligen en 90-talsrulle) som aldrig är tråkig att se men inte heller känns som något speciellt.
tarroja
Jag gillar pappan ^^
desithess
2008-11-05
Inte så imponerande skådespel kanske men lyckas ändå bli en fyra. Charmig historia!
Chris90
härlig film
smichael
2008-09-04
Själva bröllopsfesten är väldigt rolig, början av filmen känns dock som en transportsträcka mot just bröllopet.
Taliah
2008-08-31
taskigt läge... hatar traditioner.