Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.3
av 5

Brooklyn


I 1950-talets Irland och New York tvingas unga Eilis Lacey att välja mellan två män och två länder.


Originaltitel Brooklyn
Regissör John Crowley (III)
Manus Nick Hornby (I)
Genre Drama, Romantik, 2010-tal
Skådespelare Saoirse Ronan, Emory Cohen, Domhnall Gleeson, Fiona Glascott, Jane Brennan, Jim Broadbent, Julie Walters, Emily Bett Rickards, Eve Macklin, Nora-Jane Noone, Jenn Murray, Jessica Paré, Eileen O'Higgins, Peter Campion, Brid Brennan, James DiGiacomo
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 839
Filmnummer 114580

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Rele
2019-05-06
EN trevlig och välgjord kärlekshistoria. Saoirse Ronan är kunnig skådespelerska. Storyn är inget höjdare, men jag ger en stark trea i alla fall.
Ful_fisk
2019-01-23
En rätt liten film, men väldigt effektiv. Man har en bra känsla genom hela filmen, blir engagerad i berättelsen, Ronan är bra, dialogen är välskriven och underfundigt rolig... Inte dum alls!
labi
2018-03-30
Underbar kärlekshistoria. Ronan är ljuvlig och Tóibín en husgud. Femman är nära.
Bomkia
2018-03-23
Jag fullkomligt älskade den här filmen, men jag vet inte riktigt varför. Jag antar det är för den småmysiga stämningen och den fina kärlekshistorien. Allt kändes lagom nerskalat och långt bort ifrån det man brukar se i film. 5-
karlmats
2018-02-17
En välgjord film som man förmodligen snabbt kommer att glömma bort, den sticker egentligen ut på nåt sätt men är mer allmänt mysig. Ronan är bra i huvudrollen och allt är lite så där lagom trevligt, samtidigt som man får se henne dras mellan två världar som båda har sina lockelser. 50-talet är ingen favorit-era men här fungerar även bakgrunden, som allt annat, lagom bra. Står verkligen och väger men till slut avrundar jag uppåt, det är ett tecken på att det är en kvalitetsfilm, för själva handlingen är inget speciellt. En svag 3a.
Poker-Mange
2018-01-22
Varför görs sådana här meningslösa filmer? Och för vem?
hullarn
2017-10-13
Egentligen är det en bagatell, med karaktärstyper man sett förut. Men det är välgjort. Fina miljöer, en gnutta svärta, ett fint birollsgalleri och så lite humor... Inget som går till historien, men småputtrigt och lagom engagerande.
erosagape
2017-03-18
Behaglig och inte en droppe blod. Skönt.
supermancover
2017-02-07
Så extremt snygg film och gillar ändå väldigt stora delar av filmen, så det räcker till en trea.
annihilat0r
2016-11-06
"Brooklyn" upplevde jag som ett finstämt kärleksdrama med starka kulisser från 1950-talets New York och Irland. Ytterst karakteristiska roller som bekräftar både fördomar och generaliseringar, på gott och ont. Dock blev jag dessvärre inte påtagligt berörd. Att addera en näve djup i varje specifik karaktär hade enligt min mening ej skadat.
Visa äldre kommentarer »