Brottsplats New Orleans
Det börjar som en komedi men utvecklar sig snabbt till en tuff polisthriller om detektiv McSwain, som försöker få stopp på det ständigt upptrappade kriget mellan två narkotikaligor i New Orleans.

Originaltitel | The Big Easy |
Regissör | Jim McBride |
Manus | Daniel Petrie Jr |
Genre | Drama, Komedi, Action, Kriminalare, Romantik, Mysterium, 80-tal |
Skådespelare | Ned Beatty, Dennis Quaid, John Goodman, Ellen Barkin, Tom O'Brien (II), Lisa Jane Persky, Solomon Burke, Ebbe Roe Smith, Charles Ludlam, Grace Zabriskie, Gailard Sartain |
Har väl inte åldrats med värdighet direkt.
Småtrevlig men eftersom jag var lite trött så slumrade jag till då och då, men godkänt får den faktiskt.
Omtitt efter en hemskt massa år och kan bara säga att den har då inte åldrats med värdighet. En dålig film helt enkelt. Betyget blir en 2;a denna gång.
Urtråkig och föråldrad "thriller" med mediokert skådespeleri. Sömnpiller.
Kändes som en standard 80-tals tvfilm.
Minns den som riktigt bra, sluta snacka skit, Ellen är underbaaaaar!
Född efter 1970? se inte den här filmen.. den är gammal och tråkig, och bara till för gamla polisfilmsälskare som här får den absolut bästa polisfilmen som finns för dem, nämligen en där regissören, eller vem det kan vara, har tagit bort allt onödigt som handling och något faktiskt polisarbete och bara har centrerat allt runt en porrig scen och en james bond-karaktär med ett fult påklistrat leende.
Dom spelar som om det vore en dålig komedi!
En lite smårolig och bra thriller.
Har den på dvd, kosta 50kr, hoppas den är bra.