Brottsplats New Orleans

Det börjar som en komedi men utvecklar sig snabbt till en tuff polisthriller om detektiv McSwain, som försöker få stopp på det ständigt upptrappade kriget mellan två narkotikaligor i New Orleans.

Originaltitel The Big Easy
Regissör Jim McBride
Manus Daniel Petrie Jr
Genre Drama, Komedi, Action, Kriminalare, Romantik, Mysterium, 80-tal
Skådespelare Ned Beatty, Dennis Quaid, John Goodman, Ellen Barkin, Tom O'Brien (II), Lisa Jane Persky, Solomon Burke, Ebbe Roe Smith, Charles Ludlam, Grace Zabriskie, Gailard Sartain

kexchokladet
2021-09-26
Har väl inte åldrats med värdighet direkt.
Gigi1943
2013-05-25
Småtrevlig men eftersom jag var lite trött så slumrade jag till då och då, men godkänt får den faktiskt.
Albion
2012-06-03
Omtitt efter en hemskt massa år och kan bara säga att den har då inte åldrats med värdighet. En dålig film helt enkelt. Betyget blir en 2;a denna gång.
dafreakish
2012-05-17
Urtråkig och föråldrad "thriller" med mediokert skådespeleri. Sömnpiller.
Nnikk
2007-07-15
Kändes som en standard 80-tals tvfilm.
RiffRandell
2005-07-17
Minns den som riktigt bra, sluta snacka skit, Ellen är underbaaaaar!
neo_neo
2003-12-30
Född efter 1970? se inte den här filmen.. den är gammal och tråkig, och bara till för gamla polisfilmsälskare som här får den absolut bästa polisfilmen som finns för dem, nämligen en där regissören, eller vem det kan vara, har tagit bort allt onödigt som handling och något faktiskt polisarbete och bara har centrerat allt runt en porrig scen och en james bond-karaktär med ett fult påklistrat leende.
Tarzan
2003-10-19
Dom spelar som om det vore en dålig komedi!
camben
2003-08-11
En lite smårolig och bra thriller.
Kubrick
2003-01-06
Har den på dvd, kosta 50kr, hoppas den är bra.