Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.8
av 5

Bruce Lee - A Warrior's Journey


1973, mitt under inspelningen av "Game of Death", dör Bruce Lee tragiskt vid en ålder av 32. I den oavslutade filmen ville Lee presentera sin personliga inställning till kampsporten. John Little, som för sina insatser som regissör har vunnit en Oscar, har i samarbete med Bruce Lee Estate, fångat Lees vision och slutfört filmen.


Originaltitel Bruce Lee - A Warrior's Journey
Regissör Bruce Lee, John Little
Manus Bruce Lee, John Little, Bey Logan
Genre Dokumentär, 2000-tal
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 171
Filmnummer 20188

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Zebulonm
2019-05-17
Riktigt bra. Kul o se originaltagningarna av game of death.
Ola_Schubert
2013-08-01
Jag sänkte "Big Boss" i betyg ganska rejält för många år sedan, men detta var innan jag nu fått upp ögonen för Bruce Lee´s livsfilosofi. För det där med att alla människor är olika och måste lita på sig själva, inte på omgivningen eller någon slags "metod" gäller, för mig, utanför allt vad kampsport heter. Sedan är det en annan femma att man kan lära sig av olika metoder och människor. Men i slutändan så måste man själv skapa sin egen livsfilosofi och sitt eget liv. Hur jag skall fortsätta att försöka förbättra också min fysik, är i längden en öppen fråga. Men Bruce har onekligen gett mig inspiration på flera olika plan. Dessutom så var det kul att man, i praktiken, ändå fick se Bruce sista film, om man tittade också på extra materialet. Hade jag varit inne i kampsport så hade säkert denna film fått en stark fyra eller bättre i betyg. Nu nöjer jag mig med en svag sådan.
foppa99
2013-07-31
師傅 / shīfu
blomigt
2011-11-03
höjt betyg, för att jag trodde att jag sett denna rulle som verkligen är bra, och som har ytterligare en stjärna i Kareem Abdul-Jabbar, som jag nästan glömt av. Men han är nästan lika cool som Bruce (nä inte riktigt)
clacke
2010-10-03
Fick definitivt upp ögonen för Lee när jag såg denna. Har beställt hem Fist of Fury, The Way of the Dragon och The Big Boss!

2010-07-25
Älskar denna, Bruce Lee är en av mina största förebilder och originalslutet av Game of Death är kick-ass!
iKino
2010-02-26
En fantastisk dokumentär om en fantastisk och väldigt inspirerande människa. Rekommenderas starkt till alla, oavsett koppling till Bruce Lee och hans arv.
AirikrStrife
2009-09-24
sinister: han dog 73, men om du läser beskrivningen av filmen förstår du.
AAmazone
2009-04-21
En bra film. Stark trea!
sinister
2006-08-15
Dog han inte 76?
Visa äldre kommentarer »