Bubba Ho-tep

Bruce Campbell spelar Elvis, som är vid liv och bosatt på ett ålderdomshem under falsk identitet. Detta ålderdomshem råkar vara hemsökt av en gammal egyptisk ande, så Elvis och hans kompis Jack (John F. Kennedy som bytt utseende och blivit svart) tar sig an de onda makterna medelst rullator-kung fu.

Originaltitel Bubba Ho-tep
Regissör Don Coscarelli
Manus Joe R Lansdale, Don Coscarelli
Genre Komedi, Skräck, Mysterium, 2000-tal
Skådespelare Bruce Campbell, Ossie Davis, Reggie Bannister, Ella Joyce, Heidi Marnhout, Bob Ivy

Skapad 2019-11-09 av Stygga-Vargen
År 1981 gjorde Bruce Campbell en av sina mest kända roller, Ash i Sam Raimis kultklassiker \"Evil Dead\", och drygt 20 år senare kom han att gestalta självaste The King i en av 00-talets stora kul...   Läs mer »

Skapad 2019-11-09 av santiago
Elvis är vid liv och bor på ett ålderdomshem. Där bor också John F. Kennedy, dock har han \"bytt färg\" på sista tiden. Tillsammans ska de rädda sitt hem och sina själar från en egyptisk mum...   Läs mer »

dudson
2020-10-12
Kultig.. ja möjligt.. men bra, noot-so-mutch" en film man ser när det gått sådär 10år, för att utforska denna obskyra rulle one"s again"
wasteoftime
2017-07-25
Bubba Ho-Tep är en film, som jag inte kan låta bli att se om, med en sådär 2-3 års intervall, och det finns det gott om skäl till! Det är en fantastiskt rolig och på många sätt välgjord film, som sprudlar av fantasi och livsvilja, där man kanske minst av allt förväntar sig att det skall finnas. Det skall erkännas att jag var lite för trött vid senaste genomtitten, och slumrade till här och där, men det ser jag inte som något stort problem, egentligen, dock kan jag inte avgöra om jag egentligen vill ge den högre betyg än två, så den får stå på en tvåa tills vidare.
2017-05-02
Haha! Det här är en kultfilm i ordets sanna bemärkelse!
2016-12-01
Nja från idé till färdig film är uppenbarligen steget långt och trots sin fantasifullhet blir resultatet ganska tamt. Ibland glimmar det dock till och blir bra. Jag valde att se filmen som ett tragikomiskt drama om ålderdom och svunna drömmar.
Dream
2016-09-29
En underskattad kult film som bjuder på en hel del garv! Dock så måste man ha vrickad humor för att överhuvudtaget förstå det komiska. Jag hade iallafall roligt.
O´Reilly
2015-10-19
Bruce Campbell fick äran att va med på mitt 3000:e betyg.
LenWidleheyt
2015-09-30
Näe, vad finns det att gilla här, utom själva idén? Hittar ingenting. Kändes meningslös och tråkig.
RobinsTaste
2014-12-21
Jag hade hoppats på mer av Don, som förövrigt gjort den härliga John Dies At The End och den fenomenala Phantasm-serien. Men här kände jag mig besviken över hur seg filmen känns. Bra skådespel dock.
Kubrick
2013-11-24
Varken skön eller rolig, tråkig, löjlig, jobbig, deppig.
SilkyMoll
2013-07-31
Ibland glimrar det till med fin humor och med intressant berättande och det är detta som räddar denna film från ett totalt haveri. Mest är dock detta en film om en penis. Grabbhumor och sexism. blä.