Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.4
av 5

Bubble Boy


Komedi. Jimmy har hela sitt liv ofrivilligt tvingats bo i ett stort syrgastält. Mamman har hållit honom borta från tjejer, allmänbildning och annat skadligt. Då grannens dotter Chloe skall gifta sig, gör Jimmy uppror. Med en hemmagjord bubbla av plast ger han sig ut för att rädda sin kärlek.


Originaltitel Bubble Boy
Regissör Blair Hayes
Manus Cinco Paul, Ken Daurio
Genre Komedi, Romantik, Äventyr, 2000-tal
Skådespelare Swoosie Kurtz, Marley Shelton, Jake Gyllenhaal, Danny Trejo, John Carroll Lynch, Verne Troyer, Dave Sheridan, Brian George, Stephen Spinella, Zach Galifianakis, Patrick Cranshaw
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1411
Filmnummer 7165

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Powha
2017-07-12
Ice cream! Ice cream! Curry!
Krille80
2015-01-09
Fastnade framför denna fartfyllda och kaosfyllda komedi i soffan idag. Inte en film jag annars hade valt att se men denna gången var det en skön film att slötitta på. Kul är att se Jake Gyllenhaal i en film vid tiden då han var i gränsen till sitt stora genombrott. Kul också med andra andra kända ansikten t.ex. Danny Trejo som dyker upp i genom denna roadmovie. 2+
LucasHammar
2013-10-17
500 DULLAH!
karlmats
2013-05-04
Helt cp, men samtidigt finns det gott om skratt och en historia som på nåt sätt berör trots att det kanske inte var meningen. Jake verkar ha fått fullständigt fria tyglar att spela över precis så mycket han kan och då jag gillar honom gillar jag också mycket av det han gör här. Konstig känsla efteråt då man skrattade väldigt mycket samtidigt som det egentligen var stereotypiskt och uselt, lite som en bättre version av en Rob Schneider-rulle kanske. Jag låter hjärna stoppa hjärtat från att springa iväg med en 3a här. Lite mer kanske man vill kunna kräva av mänskligheten än det här. Som bakisrulle dagen efter valborg fungerade den dock finfint.
precineadd
2013-05-04
skräpröra
dailucia
2013-05-03
vafan
peu-depeu
2013-05-01
Usch, fy. Något av det värsta som kunde skapas.
annihilat0r
2012-07-08
"Bubble Boy" innehåller en grymt löjeväckande berättelse och humor. Visst fanns det stunder där jag skrattade ljudligt av specifika tramserier. Och visst lyckas Jake Gyllenhaal spela den småballa karaktären "Bubble Boy" på ett storartat vis. Samtidigt kommer jag aldrig ångra att jag såg denna film - då upplevelsen var så pass extrem. En berikande helhet som jag är mycket lyrisk över att få packa ner i min osynliga ryggsäck. Trots det genomsyrade lågvattenmärket.
Alexalexalex
2012-01-23
Jag tycker då att den var riktigt charmig!
theFeber
2012-01-21
Usel på alla, alla sätt. Borde inte fått göras, borde inte få visas...
Visa äldre kommentarer »