nya casino utan svensk licens

2.2

Buffy - vampyrdödaren

Buffy får en dag veta att hennes uppgift i livet är att döda vampyrer.

BarryHero
2024-10-10
Kristy Swanson är otrolig i huvudrollen, och det förvånar mig att hon inte blev en stor stjärna under 1990-talet. Såg denna filmen utan att ha sett en sekund av serien, och uppskattade den för hur den var och såg det som en rätt bra highschool-komedi. När man väl sett ett avsnitt av Buffy-serien kan man dock förstå dem som inte gillar filmen i och med att tonen är helt annorlunda. Kul med alla bekanta ansikten (D. Arquette, B. Affleck, Swank, Perry, etc. ... rollistan är ju fantastisk.
Rune2000
2024-01-01
Egentligen är det en rätt standard 90-tals rulle men den har som tur Rutger Hauer i antagonist-rollen, vilket höjer upplevelse för mig. Det märks att han hade skoj i sin roll och bjöd oss på extra allt! Dessutom är det kul att se flera kända ansikten i mindre roller som t.ex. David Arquette, Thomas Jane, Ben Affleck och Ricky Lake.
Robkiller
2022-11-09
Rullar väl på, men tar sig aldrig.
Starkbröl
2022-10-18
Att tjejer skulle diskutera om en biograf har THX eller Dolby känns helt overkligt, till och med overkligare än vampyrerna. Superdåligt spelad av alla, lite roande. Serien är mer edgy och sexigare och känns mer riktad till tonåringar, medan detta är en tramsig barnfilm.
2016-10-09
Har förvisso bara sett den en gång och det var väldigt länge sen men jag minns den som en helt okej rulle.
cannibalrice
2016-03-27
Se hellre tv-serien, den här filmen är pinsamt dålig.
Engravadlax
2015-07-23
Wow, till och med sämre än serien.
AlbinWesley
2014-11-20
Bra saker: Swanson, Sutherland och Hauer spelar rätt bra, Affleck i okrediterad miniroll är kul. När Reubens karaktär dör överdrivet är också roligt. I övrigt är allt ganska förjävligt. Eftertextgrejerna är rätt bra, där märks det att det är Whedon som vart i farten. Jag har haft en etta så länge, men fan jag höjer till den svagaste av tvåor. Även om vampyrerna är de fulaste i rörlig bilds historia, gissningsvis.
elzplz
2014-07-24
GUD. så. dålig. men ok, en 2:a för alla neon lights, flannelskjortor och luke perry som ba' "i'm not dissapointed i'm just AAAAAAAANGRY."
ClintanTheKing
2014-03-31
Vilken jävla smörja till film. Tur att den endast är 85 minuter.